Прочитај ми чланак

ТРАМП УПОЗОРАВА ФБИ: Десиће се ужасне ствари

0

Бивши председник Америке Доналд Трамп упозорио је ФБИ и Министарство правде да ц́е се у Сједињеним Државама догодити „ужасне ствари“ ако се „температура“ не спусти након што је рација у Мар-а-Лаго изазвала жестоке критике органа за спровођење закона.

Бивши председник је рекао за Фокс њуз да је понудио да учини „шта год може“ да поправи усијане тензије јер су људи “ љути на оно што се догађа“.

Његови најновији коментари долазе након што је ФБИ упозорио да су постојале претње постављањем „прљавих бомби“ испред њихових канцеларија, а позиви на грађански рат су се повећали откако су федерални агенти претражили његово имање на Флориди.

Извештај „Њујорк тајмса“ је такође открио током викенда да је особа блиска Трампу допрла до званичника америчког министарства праведе да му пренесе поруку од бившег председника.

Земља је у пламену. Шта могу учинити да смањим топлоту?

Трамп је у понедељак у ексклузивном интервјуу за Фокс њуз, потврдио да је замолио својим представницима да се обрате министарству правде како би понудили помоћ јер је у његовој бази уследио гнев због рације ФБИ-ја на његову приватну резиденцију, те упозорио на моге „ужасне ствари“.

Људи су тако љути на оно што се дешава – рекао је Трамп Фоксу када су га питали да ли их је контактирао.

Шта год можемо да учинимо да помогнемо, јер температура мора да се спусти у земљи.

Ако не, десиће се страшне ствари.

Трамп је додао: „Народ ове земље неће се залагати за још једну превару.“

Од прошлонедељне потраге, ФБИ тврди да је било све више позива на грађански рат и претњи бироу.

Земља је у веома опасној позицији – рекао је Трамп Фоксу у понедељак.

Постоји огроман бес, какав никада раније нисам видео, због свих превара.

Ако постоји нешто што можемо да учинимо да помогнемо, ја и моји људи, свакако бисмо били вољни да то учинимо – додао је он.

Он је потврдио да још није добио одговор од министарства правде о својој понуди да помогне.

Мислим да би они желели исту ствар, никада нисам видео нешто овако. Ово је веома опасно време за нашу земљу.

Трамп је оптужио ФБИ да је „провалио“ у његову кућу.

ФБИ рација се догодила након што се двомесечна сарадња прекинула и након што је Трамп већ предао 15 кутија материјала Беле куће Националном архиву.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!