Прочитај ми чланак

ТРАМП позива на изборе након признања ФБИ да су сакрили причу о лаптопу Х. Бајдена

0

„Ово је огромна превара и мешање у изборе на нивоу који никада раније није виђен у нашој земљи“, написао је бивши председник САД-а Доналд Трамп и позива на нове изборе, одмах.

45. председник Сједињених Држава Доналд Трамп је агенцијско заташкавање приче назвао „преваром“ која није виђена у америчкој историји и предложио да те изборе прогласе незаконитим.

Ово је огромна ПРЕВАРА И ИЗБОРНО МЕШАЊЕ на нивоу који никада раније није виђен у нашој земљи. ЛЕК: Прогласити правог победника или, а ово би било минимално решење, прогласити изборе 2020. непоправљиво угроженим и одмах имати нове изборе! написао је.

Храбра Трампова изјава долази након што је савезни судија именовао специјални орган да утврди који су документи које је ФБИ узео у рацији у Мар-а-Лаго привилеговани документи адвоката и клијента.

У понедељак је Министарство правде одговорило савезном судији и признало да је „ограничени сет“ Трампових докумената заплењених у рацији заправо привилегован.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!