Прочитај ми чланак

ТО ЈЕ ЗЛОЧИН Такер о највећем скандалу у историји америчке политике (ВИДЕО)

0

Интерни Твитер документи и комуникације које је објавио новинар Мет Таиби откривају централну улогу високог агента ФБИ-ја у потенцијалном утицају на исход америчких избора 2020, а водитељ Фокс њуза Такер Карлсон наводи да се ради о злочину.

– Оно што је Твитер урадио је кршење Првог амандмана, као и Закона о финансирању кампања. Никада нису објавили те доприносе Бајденовој кампањи. То је злочин – рекао је Такер у својој емисији.

Подсећамо, Твитер је посебно забранио, и јавно и приватно, дељење чланка Њујорк поста, заснованог на садржају лаптопа у власништву Хантера Бајдена, указујући на могућу корупцију од стране његовог оца, тадашњег председничког кандидата Џоа Бајдена. Извештај је појачао постојећу забринутост у вези са Хантеровом улогом у „Бурисми“, за коју је добијао до 50.000 долара месечно од украјинског енергетског гиганта током петогодишњег периода за присуство на неколицини корпоративних догађаја.

Материјал који је Таиби разоткрио показује да су одлуку донели појединци на највишим нивоима Твитера – са директним везама са Бајденовом председничком кампањом, пише РТ.

Твитер фајлови показују како је међу врховима укљученим у сузбијање ове изузетно значајне приче био и правни потпредседник друштвене мреже Џим Бејкер, бивши генерални саветник ФБИ. Он је игром случаја такође био кључан за вишеструке покушаје Бироа да на превару измисли везу између Трампове кампање и Русије, на овај или онај начин.

Тек сада, када је Бајден обезбедио место у Белој кући, други медији су почели да верификују да је садржај лаптопа не само стваран, већ и штетан.