Прочитај ми чланак

Тенковска битка украјинске и руске војске снимљена дроном – ВИДЕО

0

Руска беспилотна летелица Орлан-10 снимила је јединствен видео снимак тенковске битке између руске и украјинске војске.

Упркос чињеници да је сама битка трајала свега неколико минута, ово време је било довољно да руски тенкисти успешно савладају украјинску формацију у којој су поред тенкова били и оклопни транспортери.

На представљеним видео кадровима можете видети како се украјинска оклопна возила појављују иза природног склоништа. Покушавајући да схвате ситуацију на терену, за само неколико секунди украјински тенкови и оклопни транспортери су били већ под тешким нападом руске војске.

Као резултат методичких удара руских тенкова, Оружане снаге Украјине претрпеле су веома озбиљне губитке. Истовремено, судећи по представљеним видео-снимцима, украјинска војска није успела да установи одакле се тачно на њих пуца.

У ком правцу са фронта је снимљен такав снимак, извор не прецизира, међутим, по свему судећи, украјинска војска се спремала да изведе неку врсту војне операције, која је успешно осујећена.

Успех руске тенковске формације је постигнут у великој мери захваљујући дрону, који је омогућио добијање објективних информација у реалном времену.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!