Прочитај ми чланак

Такозвана струка да објасни!У Израелу упркос четвртој дози оборен рекорд заражених

0

Омикрон хистерија је стигла у Србију брзином коју није могуће измерити а дневне бројке заражених вртоглаво расту те се домаћа струка користи критикама које упућују народу поново кривећи га за раст броја који је потврђен ПЦР тестом за којег многе земље почињу да говоре да није валидан.

Без обзира на то, пропаганда у нашој земљи је чини се незаустављива а као главни пример борбе против вируса, власт и струка непрестано користе Израел као пример говорећи “ето погледајте како у Израелу све функционише, морамо да се угледамо на њих” и то траје две године.

Растурање теорија завере постала је свакодневница а да теорије завере заиста то нису доказују бројни примери као и овај који управо долази из Израела где је забележен нови рекорд у броју оболелих од КОВИД-а 19.

Да, добро сте прочитали

У Израелу у којем у којем је потпуно вакцинисано 65% становништва, са три дозе 46% становништва и у коме је почела да се даје чак и четврта доза вакцине које би требало да штите а очигледно то не чине оборен је рекорд у броју оболелих од коронавируса.

Јуче је у овој земљи упркос “спасоносној” вакцини забележен рекордан број од 16,115 оболелих у једном дану.

Како су оно говориле јавне личности прошле године у ово доба? “Вакциниши се, да би био слободан”?