Прочитај ми чланак

Такер Карлсон открио: Борис Џонсон ми је тражио милион долара за интервју

0

Бивши премијер Велике Британије Борис Џонсон је тражио од америчког новинара Такера Карлсона милион долара за интервју у којем би он разјаснио свој став према конфликту у Украјини.

Карлсон је о том интервјуу саопштио порталу „Блаз“.

„Борис Џонсон ме је назвао ‘оружјем Кремља’ или нешто томе слично. Ја сам послао захтев за интервју са Борисом Џонсоном. Један његов саветник ми је одговорио: ‘Он ће са Вама разговарати али ће то коштати милион долара. Он жели милион америчких долара у злату или биткоинима’. То се догодило пре један дан или два дана“, рекао је Карлсон.

Појаснио је да је Џонсон само под таквим условима пристао да разговара са њим о Украјини и објасни свој став.

„Он ме напада не објашавајући зашто ја нисам у праву и зашто је он у праву. И то чини човек који је на захтев америчке владе, пре годину и по дана сам спречио мировни споразум у Украјини и за кога верујем да је крив за смрт стотина хиљада људи. И он ми неће ништа од тога разјаснити у интервјуу док му не платим милион долара“, навео је новинар.

Карлсон је закључио да је он узео интервју од председника Русије Владимира Путина и додао да он не штити руског председника, као и да му Путин није тражио милион долара.