Прочитај ми чланак

Светски економски форум: Заузимајте фарме до 2025. и спалите милионе грла стоке

0

Бајденов специјални председнички изасланик за климу, бивши сенатор Џон Кери, изјавио је да је време да се крене стопама Холандије и да се обрачуна са приватним фармама у борби против климатских промена.

Према Керију, Сједињене Државе морају много да смање пољопривреду да би испуниле радикалне циљеве „зелене агенде“ које су поставили Светски економски форум (WЕF) и Уједињене нације (УН).

FOTO: Youtube

„Многи људи немају појма да пољопривреда доприноси око 33 процента свих емисија у свету”.

„У зависности од тога како то рачунате, али је негде од 26 до 33. И не можемо да дођемо до нето нуле, нећемо завршити овај посао, осим ако је пољопривреда на челу и у центру као део решења. Дакле, сви ми то разумемо овде. Дубине ове мисије”.

Али већина људи и даље одбија да разуме стварне дубине ове мисије – и ко тачно вуче конце марионете Керија.

Износећи ове примедбе на Мисији за иновације у пољопривреди (АИМ) на самиту о клими одржаном у Вашингтону, Кери је занемарио да призна непобитну чињеницу да пољопривредна индустрија игра виталну улогу у обезбеђивању хране и обезбеђивању опстанка свих око 8 милијарди људи широм света.

Према Керију, Америка мора да следи план WЕF-а за искорењивање фармера да би испунила циљеве „зелене агенде“ које су поставиле глобалистичке елите.

Кери тврди да су пољопривредном сектору „сада потребне иновације више него икада. Суочавамо се са рекордном неухрањеношћу, у време када пољопривреда више него било који други сектор пати од утицаја климатске кризе“.

Одговор на неухрањеност, према Керију и његовим господарима у WЕФ-у, је исхрана богата инсектима, бубама и цврчцима, и изузетно мало меса, поврћа, житарица, орашастих плодова и воћа – хране која храни човечанство од настанка.

А одговор на климатску кризу, према Керију, је предаја нашег суверенитета глобалној елити.

Ово је исти Кери који је 2021. хистерично упозорио да је човечанству остало само „девет година“ да избегне катаклизмични догађај изазван климатским променама.

Можете бити сигурни да ће тај датум доћи и проћи са неиспуњеним Керијевим предвиђањем.

Савремени прорицатељи су предвиђали климатску и еколошку катастрофу од 1960-их. Они то настављају да раде упркос томе што им се изнова и изнова покаже да нису у праву.

Ниједно од апокалиптичких предвиђања са роковима до данас није се остварило.

Упркос томе што категорички и више пута греше у свему, Кери и климатски култисти настављају исту причу и проглашавају да је сада време да се приватна својина заплени и преда глобалној елити.

Пажљиво слушајте његове речи – ако не добијемо контролу над оним што радимо.

Ирска инфилтрирана у WЕF најавила је планове за клање милиона крава као део плана за смањење емисије гасова стаклене баште.

Не само то, већ ће порески обвезници плаћати рачун за одстрел крава. Размишљате о садистима. Не само да WЕФ тера ирску владу да спали своје краве, већ тера људе да то плате.

Ово је образац који се појављује у земљама које су освојиле WЕF. Глобална елита смањује квалитет живота обичних људи – и говоре да је то добро за нас.

У Канади, Трудоова влада је направила план за смањење емисија из пољопривреде, од којих је сектор допринео са 10 процената емисијама ЦОГ у земљама у 2019. години, кажњавајући фармере и гурајући их на ивицу банкрота приморавајући их да смање употребу азотног ђубрива, иако је Канада већ међу најодрживијим произвођачима на свету.

Према канадској влади која је продрла у WЕF, ако фармери не желе да буду сведени на сиромаштво и да се ослањају на државну добробит, увек се могу пријавити да их држава еутаназира.

Холандија је покренула план за заузимање огромних површина пољопривредног земљишта како би наводно смањила емисије из пољопривреде куповином и затварањем фарми и ограничавањем употребе азотног ђубрива.

Ово су мрачна и опасна времена.

Последњи пут када је влада кренула са великим програмом заплене фарми, земља је уроњена у глад коју је створио човек. Влада Зимбабвеа Роберта Мугабеа запленила је велике делове земље од белих фармера у земљи, што је изазвало брзи пад привреде земље.

Сједињене Државе и Европа нису Африка, али насилно одузимање пољопривредног земљишта из било ког разлога је увек лоша идеја и увек има катастрофалне последице по обичне људе.

Зимбабве је од пољопривредне извозне електране, познатог као житница Африке, прешао у то да се мора ослањати на материјале Светског програма за храну Уједињених нација.

Уследиле су хиперинфлација, глад и вишедеценијска економска депресија.

То је управо оно што је глобална елита планирала за нас.

Холандски премијер Марк Руте, близак пријатељ и повереник Клауса Шваба, јасно је ставио до знања шта глобална елита планира за нас. Политика банкротирања малих пољопривредника и присилног откупа остатка је увелико у току.

Па шта следи? Према Рутеу, глобално снабдевање храном ће контролисати WЕF, са четири глобална центра за храну, које контролише Бил Гејтс, највећи амерички власник пољопривредног земљишта, и највеће пољопривредне корпорације на планети.

Како је страшно за добре људе Холандије бити под злим фашистичким надзором WЕФ-а, и то само 78 година након краја нацистичког режима.

Али ако не будемо опрезни, нови фашизам ће имати још горе последице по људе у свету.

Холандски премијер нам је дао увид у модел капитализма стејкхолдера који Клаус Шваб деценијама промовише у предаваоницама Давоса.

Неколико огромних корпорација ће бити спојено са владом, у коју продире и контролише је глобална елита. А ми, пиони којима је дозвољено да преживе, бићемо потпуно потчињени и ослоњени на елите.

Ове психопате мисле да су све решили. Али постоји само један проблем за Џона Керија, Џастина Трудоа, Марка Рутеа и њихове глобалистичке пријатеље. Ми знамо шта раде.

Већ годинама разоткривамо њихове лажи и пропала предвиђања. Мејнстрим медији одбијају да позову елиту на одговорност, тако да смо морали да попунимо празан простор.

И успевамо у својим циљевима. Сваким даном све више људи се буди и захваљујући људима попут вас који шире вест о правој агенди елите, планови глобалиста се можда неће реаизовати у потпуности.