Прочитај ми чланак

Светски економски форум: „Људи су куга“ а „вештачка интелигенција је лек“

0

Јувал Ноа Харари, водећи саветник Клауса Шваба на Светском економском форуму, рекао је да људска бића нису ништа боља од „вируса или банана“ и да је WEF сада достигао тачку у којој могу „хаковати човечанство“.

Према Харарију, идеја да људи имају слободну вољу је завршена, а они који се противе, неће моћи да побегну од онога што Харари назива „тајном полицијом“.

Поруке које долазе из WEF-а постају све злокобније, а Клаус Шваб преузима улогу вође терористичке групе, користећи канале комуникације за постављање ултиматума човечанству. Уради шта ја кажем, или иначе.

Према Швабу, нови интернет ће бити доступан само онима који имају биометријски дигитални ИД WEF-а.

У новом говору одржаном уочи годишњег самита Светског економског форума у ​​Давосу ове недеље, тријумфални Харари је појачао Швабове узнемирујуће тврдње и похвалио се да је агенда WEF-а стекла више моћи него совјетски КГБ или шпанска инквизиција икада.

„До данас нико није имао неопходну рачунарску моћ и потребне податке да хакује човечанство“.

„Чак и да су вас совјетски КГБ или шпанска инквизиција пратили свуда, двадесет четири сата дневно, посматрајући све што радите, слушајући све што говорите, ипак нису имали рачунарску моћ и биолошко знање неопходно да би имали увид о томе шта се дешавало у вашем телу и мозгу и да разумеју како се осећате и шта мислите и шта желите”.

Међутим, према Харарију, „ово се сада мења“ и WEF је направио велики напредак у разумевању „организама“.

Научници WEF-а, ослањајући се на оно што Харари назива „великим увидима модерних наука о животу” за које каже да су започели са Чарлсом Дарвином, одлучили су да су „организми алгоритми”.

Према Харарију, људска бића не само да се могу хаковати, већ се не разликујемо од вируса или банана.

„Вируси, банане или људи, они су заправо само биохемијски алгоритми. Учимо како да дешифрујемо ове алгоритме“.

“Можете креирати алгоритме који ме познају боље него што ја познајем себе”, рекао је Харари, који је потом кренуо у горку тираду о људској раси, очигледно фрустриран обичним људима јер нису успели да прихвате његову визију будућности човечанства.

„Људи се заиста не познају добро. Због тога алгоритми имају реалну шансу да боље упознамо себе. Ми заправо не познајемо себе“.

Ово је место где ствари почињу да постају мрачне. Харари очигледно има веома лоше мишљење о обичним људима, пошто нам је много пута рекао да морамо да умремо у великом броју, а такође нас је упоредио са вирусима и бананама, као што сте управо видели. Можда је његово лоше мишљење о обичним људима разлог зашто је осетио потребу да тачно објасни како глобалистичка елита планира да надгледа, манипулише и контролише човечанство.

„Замислите сада ситуацију за десет или двадесет година када алгоритам може сваком тинејџеру да каже тачно где се он или она налази на геј или стрејт спектру, па чак и колико је ова позиција нестабилна“.

„Нећете моћи да се сакријете од Амазона, од Алибабе и тајне полиције. Док сурфујете интернетом, док гледате видео записе или проверавате свој друштвени садржај, алгоритми ће пратити ваше покрете очију, крвни притисак, активност мозга“.

И ово је коначно решење за WEF. Они желе да човечанство иде у корак са својим планом, неспособно да се супротстави, неспособно да критички размишља.

Претпоставља се да ће WEF-ови алгоритми такође моћи да кажу ко децу проналази сексуално привлачним. На крају крајева, елити ће бити потребна нова генерација компромитованих и контролисаних светских лидера.

„Једном када будемо имали алгоритме који ме разумеју боље него што ја разумем себе, могли би да предвиде моје жеље, да манипулишу мојим емоцијама, па чак и да доносе одлуке у моје име“.

Звучи као дистопијски пакао, заједно са изманипулисаним, немоћним људима које владајућа елита сматра ништа бољим од вируса или банана. Живот је низ бројева.

„Организми су алгоритми“ био је слоган који је Харари популаризовао у свом бестселеру Хомо Деус, у којем је написао: „Подигавши човечанство изнад зверског нивоа борбе за опстанак, сада ћемо тежити да надоградимо људе у богове, а Хомо сапиенса претворимо у Хомо деуса”.

Харари отворено каже да ће технологија претворити људе у богове. Ово је чисто сатанистички. У Постајању 3:4, Змија која искушава Еву рекла јој је да ако само једе забрањено воће, „бићеш као Бог“. Ево Јувал Ноа Харари то отворено тврди и каже да је ово сјајна ствар.

А корак ка увођењу биометријског ИД-а је напреднији него што многи мисле. У Давосу, на свим путевима који улазе и излазе из елитног штаба патролирају полиција и војска, а приступ ће вам омогућити само биометријска легитимација. Ово је чињеница завере.

Глобалистичка елита већ има масе под својом контролом. Пуни фронтални пропагандни напад последњих година уплашио је масе да се покоре. Изгубљене су вештине критичког мишљења.

Али има наде. Елита није била у стању да нам свима опере мозак. Многи од вас су од почетка видели превару Великог ресетовања и све већи број људи се буди са стварношћу онога што се дешава у свету.

Глобална елита зна шта знамо о њима и неки су уплашени. WEF воли да каже да су „посвећени побољшању света“.

Али не сећам се да су Нелсон Мандела или Ганди захтевали хиљаде војника да их заштите од гнева обичних људи.

Ово је доказ да се народ буди и да елита то зна. Ми стварамо промене. Истраге се најављују. Мејнстрим медији су чак били приморани да почну да урањају прсте у воде казивања истине.

Слушајте неодлучан тон у гласу водитеља Фокс вести. Не може да верује да се плима окренула и мора да извештава о истини.

Брана почиње да пуца. А када се то деси, неће бити заустављања.