Прочитај ми чланак

СВЕТ ПОЧИЊЕ ДА ДРХТИ – Путин и Медведев: „Нема повратка, прешли сте све линије“

0

Западни естаблишмент и уопште сви грађани НАТО земаља морају да схвате да је Русија изабрала свој пут, рекао је Медведев.

Бивши руски председник Дмитриј Медведев изјавио је у четвртак да би свако оружје у арсеналу Москве, укључујући стратешко нуклеарно оружје, могло да се користи за одбрану територија које су повезане са Русијом од Украјине.

Медведев, који је и заменик председника Савета безбедности Русије, рекао је да ће се референдуми које планирају руске сепаратистичке власти на великим деловима украјинске територије одржати и да „нема повратка“.

Путин је навео да су западне земље „прешле сваку линију“ и покушале да „уцене“ Русију нуклеарним оружјем.

„Донбас и друге територије након референдума и придруживања Русији биће значајно ојачане оружаним снагама Руске Федерације, не само могућности мобилизације, већ и било које руско оружје, укључујући стратешко нуклеарно оружје, може да се користи за њихову заштиту“, рекао је Медведев. „Русију не треба плашити причама да ће НАТО напасти Крим, хиперсонично оружје може много брже да стигне до циљева у Европи и САД“, написао је он.

„Различити пензионисани идиоти са генералским еполетама не треба да нас плаше причама о да ће НАТО напасти Крим. Хиперзвук гарантовано може много брже да стигне до циљева у Европи и Сједињеним Државама“, написао је Медведев.

Заменик председника Савета безбедности РФ је додао да „западни естаблишмент, генерално, сви грађани земаља НАТО-а треба да схвате да је Русија сама изабрала свој пут“.

„Нема повратка, закључио је он.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!