Прочитај ми чланак

Студија за смрт од КОВИД вакцина окривљује невакцинисане… јер изазивају страх

0

Наслов углавном говори све. Студија објављена у августу у Journal of BioMedicine тврди ово у свом сажетку:

Ширење страха и дезинформације од стране ненаучних појединаца како би терорсирали људе да се не вакцинишу, не само да ће учинити људе рањивима на избијање вируса, већ би такође могли довести до више нуспојава вакцинисања. Овај кратки преглед укључује податке који показују да дезинформације које шири покрет против вакцинисања могу довести до више смртних случајева и нуспојава вакцина.

Да, сигурно, сви људи који изненада умру од срчаног и можданог удара, могу за то окривити антиваксере .

Сада, ако мислите да је то најсмешнија ствар коју сте икада чули… онда нисте у правуу. Даље се каже:

Мали преглед објављене литературе показао је да психолошки стрес јасно узрокује вазоконстрикцију и сужавање крвних судова. Дакле, ако су субјекти у паници, забринути, под стресом или се боје вакцине, њихове артерије ће се сузити и постати мање када приме вакцину.

Дакле, не умиру зато што су добили срчани удар од вакцине, него зато што су се бојали да би могли умрети.

Бриљантна логика. И добар пример за цигарете и све рекламе против алкохола на ТВ-у. Замислите само колико је људи умрло од срчаних проблема повезаних с алкохолом јер су се бојали алкохола.

…колико је ово апсурдно.

Ово је до сада најсмешније објашњење за срчане ударе повезане с КОВИД вакцином. а укључује високе рачуне за енергију и постпандемијски стресни поремећај.

Било је неколико тешких година за науку, али ово је нови пад. Предлог да у новом истраживању аутори ове небулозне студији узму у обзир високе рачуне за енергију и рат у Украјини.