Прочитај ми чланак

Студија са Харварда приказује колико су вакцине ОПАСНИЈЕ од ВИРУСА

0

Како се бустер вакцине које нису тестиране на људима уводе широм света, нова студија показује да је вакцина далеко опаснија од самог ковид-а 19. CDC је дао лажне информације у вези са њиховим праћењем нежељених догађаја повезаних са вакцинама.

Док владини званичници и мејнстрим медији позивају вакцинисане да убризгају други такозвани „бивалентни“ појачивач за који се наводи да циља на варијанту Омикрона, испоставило се да ова супстанца није тестирана на људима. А једино испитивање на животињама које је спроведено укључивало је осам мишева .

„То није доказано у клиничком испитивању, јер немамо времена да урадимо клиничко испитивање јер морамо да избацимо вакцину сада јер имамо такву ситуацију у целом свету и свакако у Сједињеним Државама, ми имамо 400 смртних случајева дневно и до 5.000 хоспитализација дневно,” објаснио је др Ентони Фаучи из NIAID-а у интервјуу .

Директорка CDC-а Rochelle Valenski је такође изјавила да појачивачи морају бити убрзани како би исправно радили. Одлагање би потенцијално учинило вакцине „застарелим“ јер би се формирале нове варијанте, тврди Валенски .

Нова студија коју су спровели научници са Харварда и Џонс Хопкинс, која је тренутно у припреми за штампу, открива да су вакцине против ковид-а 19 биле и до 98 пута горе од самог вируса. Студија је критична према захтевима за бустерима за студенте америчких универзитета, наводећи у апстракту: „Користећи CDC и податке о нежељеним догађајима које су пријавили спонзори, откривамо да обавезе за примање додатних доза могу да изазову очекивану штету.

Како је први пут објављено у Епоцх Тимес-у, CDC је дао лажне информације у вези са праћењем нежељених догађаја изазваних вакцинама. Истовремено, Валенски признаје да постоји узрочна веза између мРНК вакцина и миокардитиса:

У писму од 2. септембра директорке CDC Rochelle Valenski сенатору Ron Johnson-у, директорка наводи да „CDC доследно врши опсежно прикупљање података и анализу како би открио потенцијалне нежељене догађаје и безбедносне сигнале, а затим саопштава ове информације јавности. На пример, особље VAERS-а је спровело процене које показују да постоје узрочне везе између тромбозе са синдромом тромбоцитопеније и Јансенове вакцине против ковид-а 19 и између миокардитиса и мРНА вакцине против ковид-19.

У истом писму, Валенски је такође навела да CDC уопште није анализирао одређене врсте извештаја о нежељеним догађајима у 2021. години, упркос томе што је претходно навео да је ово праћење започео у фебруару те године.

Студија- https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4206070

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!