Прочитај ми чланак

Стручњак за говор тела: Путин не блефира, спреман је да речи поткрепи делима

0

„Запад би требало озбиљно да схвати изјаву руског председника Владимира Путина током његовог обраћања нацији“, упутили су аналитичари британског издања The Sun.

Ујутро 21. септембра руски лидер је најавио делимичну мобилизацију у земљи. Према званичним информацијама, планирано је да у Оружане снаге Руске Федерације буде ангажовано око 300.000 људи који су служили војску, учествовали у борбама и имају потребну војну специјалност. Међутим, веће интересовање изазивају друге речи Владимира Путина.

Он је отворено изјавио да Русија намерава да искористи све што има за заштиту свог територијалног интегритета и суверенитета.

„Владимир Путин је био апсолутно директан и мислио је управо оно што је рекао када је Западу упутио застрашујуће нуклеарно упозорење“, пишу британски новинари.

Стручњак за говор тела Џуди Џејмс такође не верује да руски председник блефира. Према њеним речима, гестови и покрети указују на решеност Владимира Путина да своје речи поткрепи делима ако је потребно. Специјалиста је западним стратезима саветовао да озбиљно схвате упозорења руског лидера и добро размисле о одређеним одлукама пре него што их донесу.

„Био је директан, одлучан, љут и доминантан говор тела од вође који се нагнуо напред да погледа директно у објектив камере и покаже своју контролу. Руке су му биле раширене на столу, али је левом направио гест сецкања показујући самопоуздање “, цитира Џуди Џејмс.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!