Прочитај ми чланак

Стручњаци позивају на истрагу СМРТНИХ СЛУЧАЈЕВА насталих због ковид вакцина

0

Ми, лекари и научници из целог света, изјављујемо да постоји међународна медицинска криза због болести и смрти повезаних са применом производа познатих као „ковид-19 вакцине“.

Тренутно смо сведоци вишка морталитета у оним земљама у којима је већина становништва примила тзв. „ковид-19 вакцину“. До данас, овај вишак морталитета није довољно истражен нити проучаван од стране националних и међународних здравствених институција.

Посебно забрињава велики број изненадних смрти код раније здравих младих људи који су вакцинисани овим „вакцинама“, као и висока учесталост спонтаних побачаја и перинаталних смрти који нису истражени.

Званично је пријављен велики број нежељених нуспојава, укључујући хоспитализације, трајне инвалидности и смрти у вези са такозваним „ковид-19 вакцинама“.

Испитујући извештаје о CDC-овом VAERS-у, систему жутих картона у Великој Британији, Аустралијском систему за праћење нежељених догађаја, европском систему EudraVigilance и бази података СЗО VigiAccess, до данас је било више од 11 милиона извештаја о нежељеним ефектима и више од 70.000 смртних случајева повезаних са на инокулацију производа познатих као „ковид вакцине“.

Знамо да ови бројеви представљају отприлике између 1% и 10% свих стварних догађаја.

Стога сматрамо да се суочавамо са озбиљном међународном медицинском кризом, коју све државе, здравствене установе и медицинско особље широм света морају прихватити и третирати као критичну.

Због тога се хитно морају предузети следеће мере:

Светски „стоп“ националним кампањама вакцинације са производима познатим као „ковид-19 вакцине“.

Испитивање свих изненадних смрти људи који су били здрави пре инокулације.

Спровођење програма раног откривања кардиоваскуларних догађаја који би могли да доведу до изненадне смрти анализом као што су Д-димер и тропонин, код свих оних који су инокулисани производима познатим као „ковид-19 вакцине“, као и рано откривање озбиљних тумори.

Спровођење програма истраживања и лечења жртава штетних ефеката након примања тзв. „ковид-19 вакцине“.

Спровођење анализа састава бочица Фајзер, Модерна, Астра Зенека, Јансен, Синовац, Спутњик В и било ког другог производа познатог као „ковид-19 вакцине“, од стране независних истраживачких група без повезаности са фармацеутским компанијама, нити било каквог сукоба интереса .

Студије које треба спровести о интеракцијама између различитих компоненти такозваних „ковид-19 вакцина“ и њихових молекуларних, ћелијских и биолошких ефеката.

Спровођење програма психолошке помоћи и компензације за све особе које су развиле болест или инвалидитет као последицу тзв. „ковид-19 вакцине“.

Спровођење и промоција програма психолошке помоћи и компензације за чланове породице било које особе која је умрла од последица инокулације производом познатим као „ковид-19 вакцине“.

Сходно томе, изјављујемо да се налазимо у међународној медицинској кризи без преседана у историји медицине, због великог броја болести и смрти повезаних са „вакцинама против ковид-а 19“.

Стога захтевамо да регулаторне агенције које надгледају безбедност лекова, као и здравствене институције у свим земљама, заједно са међународним институцијама као што су СЗО, ПХО, ЕМА, ФДА, УК-МХРА и НИХ одговоре на ову декларацију и делују у у складу са осам мера које се захтевају у овом манифесту.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!