Прочитај ми чланак

СТРАВИЧНО: Аустралија отвара „концентрационе логоре“ за невакцинисане! ФОТО/ВИДЕО

0

Очекујемо да ће постојати стална потреба за карантинским смјештајем, рекао потпредсједник владе Квинсленда Стивен Мајлс

Иако поједине државе опрезно почињу с укидањем ограничења, аустралијске власти граде кампове за карантин, који ће бити завршени идуће године, ради припреме за „текуће операције“ и смјештање оних „који нису имали приступ вакцинацији“.

Како јавља аустралијски Еј-Би-Си, таква једна карантинска установа са хиљаду кревета на аеродрому Велкемп поред Тувумбе биће завршена до краја марта 2022.

„У овој фази, кабине ће користити домаћи путници који се враћају из мјеста која су жаришта ковида“, каже се у извјештају.

Додаје се, међутим, да ће се камп користити и за „текуће операције“ и бити извор запослења за локалце.

Помињући нове варијанте ковида и људе „који нису имали приступ вакцинацији“, потпредсједник владе Квинсленда Стивен Мајлс рекао је: „Очекујемо да ће постојати стална потреба за карантинским смјештајем.“

Још једна карантинска установа са хиљаду кревета гради се близу аеродрома у Бризбејну.

Како смо већ извјештавали, и америчке власти граде „карантински смјештај“ за Американце који „нису у прилици да бораве у кућној изолацији“.

Прошле године смо писали да су власти у граду Квебеку у Канади најавиле да ће грађане који „не сарађују“ изоловати у посебан смјештај за корона вирус чија локација остаје непозната.

И Нови Зеланд је најавио да намјерава да заражене ковидом и њихове породице смјешта у „карантинске установе“.

Њемачке власти су у јануару најавиле да ће ковид дисиденте, који у више наврата одбију да поступе према правилима, смјештати у „логору за притвор“ у Дрездену.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!