Прочитај ми чланак

Страшни примери европске “слободе“ говора и лажи њених медија

0

Када се човек нађе, ради и живи у Европи – односно у ЕУ, веома брзо може открити ЛАЖ, о слободном новинарству и слободним медијима, свеједно којим, оним штампаним или електронским. Сви су до једнога, под диригентском палицом државе и владе, али тако фино упаковани у лажну демократију, која у ЕУ, уопште не постоји. А што се потпуно разоткрило током последње три године, уз лажну пандемију и забрану, било каквог супротног мишљења, од оног званичног, а које је саопштила влада и њени послушни “стручњаци”.

Први пример

Кад је чувени и најбољи њемачки ногометни репрезентативац Јошуа Кимих – одбио да се прошле године вакцинише, није било медија, који га није понижавао, нападао и кроз блато провлачио, равна три месеца, све док момка нису сломили и натерали да се вакцинише. И то уз уцене, претње, забрану играња и новчана кажњавања. А при том му ни један медиј није дозволио да се у јавности појави и каже своје разлоге, не пристанка на вакцинацију.

Други пример

Вајмарски судија је у Вајмарском суду – Марта – 2021. године, на основу немачких закона и УСТАВА-, пресудио: Да су “медицинске маске” и те како штете по здравље деце и људи и да оне никога не могу заштитити, ни од једног вируса, као ни од једне заразе. Те је обавезно ношење маске, које је наредила влада Немачке, у својој пресуди, означио као напад на здравље деце и људи, као и кршење људских права. Те је пресудом забранио да се у граду Вајмару и свим школама на територији Вајмара, забрани ношење маски у школама. Али ни један медиј, о томе у Немачкој није известио грађане, а поготово ни једне речи није написао или проговорио, да је тај часни судија, по донесеној пресуди, након три дана, суспендован и удаљен из Вајмарског суда.

Трећи пример

Од проглашења пандемије, након три месеца, по целој Немачкој су кренули грађански протести, против лажне пандемије и сулудих, незаконитих и неуставних пандемијских мера. Али о тим и то масовним протестима грађана, ни једна реч, ни на једном медију није саопштена. А ако неки медиј, о томе проговори, онда се саопштава, да је то нека групица анти ваксера, или радикалних и десних – нацистичких покрета.

Пример четврти

Када Немачка или друге европске полиције, разбијају оправдане грађанске протесте и при томе их хапсе и брутално и немилосрдно туку палицама, онда то није насиље и гажење људских слобода и демократских права. Већ се на медијима каже: Како је полиција успешно разбила рушилачке протесте организованих десничара ( фашисти и нацисти) и противника демократије.

Пети пример

Од када је избио овај Украјинско – Руски сукоб, сви медији су Русију прогласили агресором и злочинцима. Тако да нема објективног сагледавања и анализирања шта је узрок, који је довео до овог ратног сукоба. А поготово нема шансе, да се пита, зашто је влада уводила санкције Русији, као и шта ће оне донети Немачкој и ЕУ ??? А не, тога на њемачким и европским медијским кућама нема, то је “демократски”, забрањено.

Медијска западна слобода и истина је таква, какву је саопштила влада Немачке, као и владе свих Европских држава, које све до једне, извршавају америчке налоге. А ових пар примера које сам издвојио, су само кап од безбројних лажи, које се овде у овој демократској европи, свакодневно и то путем западних медија, грађанима износе и бацају у лице, као веродостојна истина. Уствари, то је и те како упакована западна диктатура, која уз помоћ лажних и слободних медија, као и лажних и слободних новинара, потпомаже, да живи, баш та западна диктатура. Која је изграђена и опстаје на подлим и гнусним лажима, које се свакодневно шире уз помоћ медија и страха, којег они производе и пласирају својим грађанима. У чему им по законима помажу и велике новчане казне, као и полицијско тајно праћење “ сумњивих и опасних особа” по државу и њен поредак. Тако да се неретко дешава да се критичари и слободни мислиоци и хапсе, саслушавају и на тај начин застрашују, а неки се и на затворске казне осуде. Али о томе у медијима нема ни једна речи.

То је та велика западна диктатура, која убија сваког слободног мислиоца, поготово критичаре општинске, покрајинске и државне политике, као и владе. А да јавно или у неком медију критикујете необјективност новинара и медија, е , па то овде у Немачкој или демократској европи не може. Јер би сте одмах од стране свих медија, били означнени као припадник неких десничарских и рушилачких организација. То је на својој кожи, износећи истину о злочиначко Америчко – Европском и НАТО нападу на Србију, осетио и Нобеловац Петер Хандке. Који је за иснесену истину о Западном злочину и агресији на Србију и србски народ, био сатанизован и згажен од свих Европско – светских медија. Те је из тих разлога, овде у Немачкој и целој ЕУ, веома тешко, било којем праведнику, истинољубцу и критичару, лажи, зла и неправде, добити јавни простор, да се каже или саопшти друго и другачије мишљење. Поготово од оног званичног, којег је изговорила немачка влада, или владе европских држава. А које све и један медиј, без обзира о чему се ради, увек бране и подржавају.

Да ли је ова спознаја и изнесена истина горка ? Ма јесте и те како, али и о овој западној подвали и лажном слободном новинарству и слободним медијима, треба јавно говорити, где год се за то укаже прилика. Јер сви медији, као и њихови новинари су главна оружана сила и најопасније оружје – уперено против људи и народа, уз чију помоћ, сви политичари и владе, ма све и једне ЕУ – државе, воде неку своју политику. И то на штету грађана, радника и сељака. На које безброј пута, ти политичари уз помоћ медија, дигну и бруталну полицијску силу. Помоћу које се убија свака слобода, јавни и критички говор, као и сва људска права. Али и оправдани људски протести и то против лажи, неправде и зла, које се свакодневно у некој држави европе, као и света, од стране политичара, полиције и медија, људима чине и праве.