Страхује се да Трамп има коронавирус, премијер Канаде у изолацији

0

Страхује се да би председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп могао да буде заражен коронавирусом, након што је бразилски званичник, са којим је први човек Америке био у блиском контакту, позиван на овај вирус.

Наиме, светски медији су данас пренели да је Фабио Вајнгартен, бразилски секретар, са којим је Трамп бовравио у Мар-а-Лагу заражен.

Фотографије са лица места показују да су Трамп и Вајнгартен били веома близу један другог и зато се трахује да је секретар Бразила председнику Сједињених Америчких Држава пренео овај коронавирус.

Премијер Канаде у изолацији

Премијер Канаде Џастин Трудо је у изолацији због коронавируса.

Трудо је одлучио да оде у изолацију, пошто су он и његова супруга осетили симптоме сличне грипу. Они су се тестирали и чекају резултате.

Трудо и његова супруга Софи Грегоар испољили су благе симптоме сличне грипу и ниску температуру након што су се вратили из Лондона, саопштено је данас.

Канадски премијер ће састанке обављати телефоном.

– Премијер ће одржавати брифинге, телефонске позиве и виртуелне састанке од куће, укључујући разговоре са светским лидерима и учешће у посебном одбору за борбу против ковида-19 – наводи се у саопштењу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!