Прочитај ми чланак

Шта је гуглао Брајан Волш након нестанка жене: Болестан списак претраге га открио

0

Брајан Волш, који је оптужен за убиство супруге Ане Волш, нестале 1. јануара у Кохасету изведен је данас пред суд, где му је прочитана оптужница. Тужитељка је прочитала детаљно кретање Брајана након Аниног нестанка, шта је он претраживао на интернету, као и то да је пронађен ДНК Ане Волш. Гугл претрага је узнемирила јавност, јер садржи узнемирујуће фразе попут тога како уклонити тело, али и који је алат најбољи за распарчавање.

Током читања оптужнице, Брајан је све време имао озбиљан израз лица. Оно што је посебно узнемирило јавност јесу Гугл претраге Брајана Волша.

Оптужени је махом претраживао како да се реши тела, али и да ли може да буде оптужен уколико леш никада не буде пронађен.

„“Колико дуго пре него што тело почне да мирише?“, „Како зауставити тело од распадања?“, „Шта се дешава када делове тела ставите у амонијак?“, „Можете ли бити оптужени за убиство без тела?“, „Да ли може да се утврди идентитет тела ако се униште, смрскају зуби?““, неке су фразе које је претраживао оптужени Волш.

Он се ту није зауставио.

„“Како можеш да наследиш некога ко је нестао?“, „Тестера– најбољи алат за распарчавање?“, „Која је стопа распадања тела у пластичној кеси?“, „Може ли сода бикарбона учинити да тело добро мирише?““, још неке су од фраза које је оптужени претраживао у данима „нестанка“ његове супруге.

Такође, он је претраживао и која је држава најбоља за развести се, пре него што је Ана нестала.

Ово су још неке фразе које је претраживао:

„10 начина да одложите мртво тело ако вам је заиста потребно?“

„Како бацити делове тела?“

„Колико дуго траје ДНК?“

„Како очистити крв са дрвеног пода?“

Још један узнемирујући детаљ је да је све ово претраживао са ајпеда свог сина.

У судници су биле присутне бројне медијске екипе.

Између осталог, тужитељка је потврдила да су у контејнеру пронађени докази на којима је ДНК Ане Волш, као и Брајана Волша.

Подсећања ради, Брајан Волш је јуче поподне оптужен за убиство Ане Волш након што је полиција пронашла низ доказа. Оно што је до сада познато јесте да је полиција пронашла крваве трагове у подруму куће Волшових, утврђено је да је лагао о свом кретњу у данима након нестанка, те да је баш тада купио средства за чишћење у износу од 450 долара, али и да је на Гуглу претраживао како се отарасити тела од 52 килограма.