Прочитај ми чланак

Српски снајпериста, Дејан Берић: САД желе да предају Украјину Русији али овако

0

Главни циљ Запада у сукобу у Украјини, је да украјинску државу преда Русији у потпуно уништеном стању, и са огорченим становништвом. Ово је за руске медије изјавио српски снајпериста са позивним знаком „Деки“.

„Главни циљ Сједињених Држава у овом сукобу је да пребаце Украјину у руке Русије. Али како пренети – срушено, уништено војно, инфраструктурно, са људима који ће мрзети Русију“, рекао је снајпериста.

Фото: Јутјуб

Према његовом мишљењу, сада Украјина још није толико уништена и ослабљена, да би дозволила украјинским властима да седну за преговарачки сто са Русијом.

Руске власти су добро упознате са америчким плановима, па руске оружане снаге врше прецизне ударе на енергетски систем земље без уништавања градова до темеља.

Бивши председник Социјалдемократске партије Немачке, Оскар Ла Фонтен, испричао је како Вашингтон још од 2014. намешта Украјину за сукоб са Русијом.

Такође, председник Државне думе Руске Федерације, Вјачеслав Володин, рекао је да су САД увукле Европу у санкциони рат са Руском Федерацијом, имајући од тога корист.

С тим у вези, европски званичници све више изражавају незадовољство поступцима америчких власти, преноси Национална новинска служба Русије.