Прочитај ми чланак

Сорош деценијама „купује“ новинаре, уреднике и директоре 253 медија широм света

0

Установљено је да је на подмићивање медијских радника до сада потрошио најмање 131 милион долара, извештавају амерички медији који се позивају на истраживање MRC Business.

Амерички тајкун, глобалиста и берзански шпекулантст Џорџ Сорош деценијама плаћа самопрокламовану медијску „елиту“ како би народ дезинформисала о важним стварима, прећуткивала чињенице или лагала, ширила пропаганду и мржњу по потреби и увек промовисала све агенде глобалиста.

На његовом „платном списку“ била су најмање 54 уредника и најпознатија новинара најутицајнијих медија у САД, између осталих и: CNN, NBC, CBC, Bloomberg, Washington Post…

Све ово је објавио амерички Fox News, који се позвао на истраживaње MRC Business. Иначе, истраживачки текстови на ову тему су тек почели.

Установљено је да је „плаћао и јахао“ чак 253 медија широм света, а не само америчке. И то најутицајније медије. 

Сорошев новац је конкретно стизао до директора медија, уредника, познатих ТВ водитеља, тзв. истраживачких новинара, колумниста… 

Fox News преноси да је подмићивање реализовано „преко група и удружења“ које као финансира Сорош, избегавао је да директно уплаћује медијским радницима на приватне рачуне.

Тужно је то што у САД и у осталим земљама у свету, ова вест није никог изненадила – осим Сорошевих плаћеника који и даље верују да су безбедно ушушкани у глобалистички систем.