ШОК У САД: Црнци претукли белог дечака, јер је носио Трампов качкет (ВИДЕО)

0

Мржња екстремно либералних група и маин-стреам медијиа, лажне вести и дезинформације од десничарима као и опсежна кампање којом се промовишу теорије завере о нацизму као и непостојећим везама између МАГА качкета и расне мржње, поново су показале своје последице.

Тинејџера на Флориди претукла је група ђака у аутобусу, наводно јер је носио качкет на ком је писало „Учинимо Америку поново великом“, популарни слоган америчког председника Доналда Трампа.

Неколико ђака је снимило инцидент и све то је доспело на друштвене мреже.

Родитељи жртве навели су да је дете хоспитализовано. На кратком снимку види се као дечаку прилази неколико деце и почиње бритално да га удара у главу и тело.

Инцидент се догодио у округу Хамилтон на Флориди, и то крајем новембра. Мајка је објавила снимак напада у четвртак након што је поразговарала са својим правним представницима.

Да је напад политички мотивисан, потврдила је мајка дечака. Мајка је истакла да је син напанут само због ношења качкета који промовише председника САД Доналда Трампа.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!