Прочитај ми чланак

Скот Ритер: Ово ће се десити у Украјини, украјинска војска ће престати да постоји

0

Русија ће испунити своје циљеве у оквиру специјалне војне операције у Украјини. Овакве закључке је изнео бивши обавештајни официр америчког маринског корпуса.

Министарство одбране Руске Федерације саопштило је пре неколико дана о именовању генерала Валерија Герасимова за команданта руских снага у зони СВО. Сергеј Суровикин, који је раније обављао ову функцију, постао је његов заменик.

Према речима Скота Ритера, кадровска реконструкција сведочи о озбиљности намера Москве да испуни све постављене задатке. Ово преноси издање Инфобрицс.

„Русија ће завршити демилитаризацију и денацификацију Украјине“, рекао је ветеран амерички обавештајац.

Скот Ритер је уверен да ће по завршетку руске кампање украјинска војска фактички престати да постоји. Кијев ће морати да плати заиста високу цену за своје злочине. То ће предодредити коначни колапс режима Зеленског, који ће изгубити способност да контролише земљу.

Бивши обавештајни официр америчког маринског корпуса који је служио у Персијском заливу током операције Пустињска олуја у Ираку уверен је да Сједињене Државе и њихови савезници грубо потцењују Русију. Оно што се дешава указује на то да она има не само жељу, већ и способност да реши све своје проблеме у Украјини.