Прочитај ми чланак

Скот Ритер: Ако је Карлсон за Хилари „користан идиот“ – она је само идиот

0

Амерички новинар урадио је што је давно требало да ураде званичници САД – да седну и саслушају председника Русије Владимира Путина, каже бивши амерички обавештајац

Амерички новинар Такер Карлсон испољио је више дипломатских особина током свог разговора са председником Русије Владимиром Путином, него што је то учинила, на пример, бивша државна секретарка САД Хилари Клинтон, која је Карлсона назвала „корисним идиотом“, оценио је након интервјуа бивши амерички обавештајац Скот Ритер.

„Дипломатија је дипломатија. То је уметност да седнете са људима са којима се не слажете и покушате да постигнете компромис како бисте избегли сукоб“, изјавио је Ритер, те објаснио да у том контексту када је реч о Хилари Клинтон у њој нема ничега дипломатског и да, ако је Карлсон, како је она рекла, „користан идиот“, она, за разлику од њега, није користан идиот, већ само идиот.

„Она није била добар представник Сједињених Држава. Не морате да се слажете са Владимиром Путином да бисте препознали потребу да треба да седнете и да га саслушате. Такер Карлсон ради посао који је требало да ураде Ентони Блинкен, Џозеф Бајден и Хилари Клинтон“, закључио је Ритер.