Прочитај ми чланак

Школе у Онтарију тражиле ОД ДЕЦЕ да се родно и сексуално идентификују

0

Како изгледа лгбт пропаганда школског система у Онтариу? 

Министарство просвете Онтариа сваком школском одбору даје десетине хиљада долара како би током демографског испитивања ученика у школи прикупила податке о родном идентитету деце.

Е-маил који је послат у име Патрика Кејса открива детаље у вези финансирања овог пројекта.

Патрик Кејс, који иначе зарађује $208.294. као помоћник заменика министра у Секретаријату За Једнакост у Образовању.

Но, да видимо шта пише у том емаил-у који је написан у Патриково име:

„Пишем да вас обавестим о финансирању ППФ-а за 2021-22. годину, у вези прикупљања демографских података.

Свесни смо да су многи одбори прикупили, или су у процесу прикупљања демографских података ученика, док други одбори тек треба да се ангажују у овом послу.

Као основа за побољшање одбора и планирање правичности, очекује се да сви одбори буду у процесу прикупљања добровољних студентских демографских података до септембра 2022. године.

С обзиром на то да су одбори у различитим фазама процеса прикупљања података о студентима, министарство ће разликовати нивое финансирања који су на располагању одборима на следећи начин:

1. $55.000 ако ваш одбор раније није добио средства за пројекат студентских демографских података;

2. $35.000 долара за” поновно прикупљање.

Према Пеопле фор Едуцатион, у Онтарију постоје отприлике 72. школска одбора, што значи да је овај програм коштао Министарство образовања од $2.500.000 до $3.900.000.

Од деце нижег школског узраста, измедју 9-11, година овим се формуларима тражи да открију свој родни идентитет и сексуалну орјентацију.

Овај попис назван је “попис заснован на идентитету”, који би омогућио лидерима школских установа да се позабаве “препрекама” за успех ученика, у складу са Акционим планом једнакости у образовању Онтариа.

У овом формулару постављају се питања попут језика који се говори код куће, затим питања у вези родног и сексуалног идентитета.

Опције за родни идентитет су се кретале од женског, родно флуидног, родно некомфорног, мушког, небинарног, испитивачког, трансродног женског, трансродног мушкарца, дводуха, итд..

У одељку за сексуалну орјентацију могле су се наћи опције попут стрејт, хетеросексуалац, лезбејка, геј, бисексуалац, дводушна особа, асексуала, пансексуалац и друге опције.

Деца су могла да изабрати било шта или све што је примењено.
У ЛГБТ свету нема кризе

Кад је у питању храна, ту има кризе, Када је у питању гориву, ту има кризе. Криза постоји и у свету некретнина, за такве ствари се једноставно не могу пронаћи паре.

Али са друге стране, финансирање рата у Украјини и промоција ЛГБТ пропаганде не сме да стане. Она се и даље мора наставити. Ту никад није било кризе, и како ствари стоје, нити ће.