Прочитај ми чланак

ШEРЕМЕТ: Запад у Украјини реализује Хитлеров програм геноцида над Словенима

0

Наоружавањем Украјине западне земље, на челу са САД, почеле су да реализују нацистички програм за геноцид над словенским народом, рекао је за Спутњик посланик Државне думе Русије са Крима Михаил Шеремет.

„Нажалост, Украјина и украјински народ не разумеју да су их једноставно искористили како би их окренули против Русије. Американци су деценијама усађивали и неговали међу украјинским народом идеологију мржње која је сама по себи деструктивна. То је испало неслана шала за Украјину“, рекао је руски политичар.

Наиме, по речима Шеремета, у западном сценарију украјинском народу је додељена улога жртве коју није жао положити на „олтар рата“ у име главног геополитичког циља – слабљења Русије, поробљавања њеног народа и успостављања контроле над њеним природним ресурсима.

Он закључује да је данас Русија остала „бедем одбране словенске цивилизације“, стога Москва мора да победи у овој „цивилизацијској бици“.

Након дугих разговора о испоруци западних тенкова Кијеву, немачка влада је на крају пристала да пошаље Украјини борбена возила „леопард 2“. Планирано је да се формирају два тенковска батаљона. Берлин ће у првој фази испоручити Кијеву чету од 14 борбених возила типа А6 из залиха Бундесвера. Како је рекао немачки министар одбране Борис Писторијус, тенкови би у Украјину могли да стигну крајем марта.

Испоруку тенкова за Оружане снаге Украјине најавио је и амерички председник Џо Бајден. Према његовим речима, украјинска војска ће добити 31 борбено возило „М1 абрамс“ који ће формирати један тенковски батаљон. Високи званичник из америчке администрације је прецизирао да ће испорука војне технике Украјини потрајати месецима.

Хитлеров план

Адолф Хитлер и сви припадници Трећег Рајха били су уверени да ће победити у Другом светском рату. Управо због тога нису припремали само планове борбе, већ су детаљно разрадили и планове за владавину након победе.

Није изненађење да су нацисти били одлучни у убијању сваке јеврејске особе на планети, али њихови планови за геноцид нису се ту зауставили. Словени у Источној Европи били су следећа „расно непожељна“ скупина коју је требало искоренити.

У време када се рат завршио, Хитлер је већ покренуо неке планове. План се звао „Генерал план Ост“ и био је системска операција за брисање Словена и њихове културе са лица земље. Прве на мети су биле вође. Пре него што је рат завршио, нацисти су већ „ликвидирали“ совјетске елите и све оне који су имали културни утицај.

Да су нацисти освојили Русију, почели би депортације 31 милиона Словена у Сибир да раде као робови у логорима. Други би били послани на робовску трговину израђену према америчком моделу ропства. А како би их заменили, требало би послати 10 милиона етничких Немаца да би формирали нове, расно чисте породице.

У року од 30 година, 50 милиона људи било би депортовано у робовске логоре или убијено. Готово цела Источна Европа била би „избрисана“.