Прочитај ми чланак

Шеф ФБИ-а упозорава да сатанистички педофили раде на депопулацији Земље

0

Директори ФБИ-а су у новије време били личности из естаблишмента које се труде да заштите елиту и потисну истину. Замислите Џејмса Комија, који се уплео да заштити Хилари Клинтон од кривичног гоњења, и Роберта Милера и његовог „руског дослуха“ односно лова на вештице.

Тако да је вероватно велико изненађење сазнати да шефови ФБИ-а нису увек били насилници из Дубоке државе.

Шта ако вам кажем да је постојао шеф ФБИ-а који је, пре своје смрти 2011. године, дао податке о сатанизму у ЦИА-и и ФБИ-у, и елитним педофилским круговима, укључујући педофиле у Конгресу, и који је своју поруку пренео директно људима широм Америке – пре него што је трагично преминуо и није успео да заврши свој посао?

Упознајте Теда Л. Гундерсона који се придружио ФБИ-у под водством Ј. Едгара Хувера у децембру 1951. године.

Укратко, Гундерсон је био у близини.

Након своје каријере у бироу, Гундерсон се повукао и почео да одржава презентације широм земље, обраћајући се директно људима. Тада су ствари постале заиста занимљиве и елита је очајнички желела да га ућутка.

Гундерсон није погрешио. А неке ствари се не мењају. Светски лидери и даље бесрамно рекламирају своју оданост Сатани.

И још их увек бира глобална елита, а не бира народ. Гундерсон нас је пре много година упозорио на опасности електронских гласачких машина. Нажалост, нису га довољно слушали док је био жив и сада морамо да се носимо са последицама очигледно намештених избора.

Причање људима о глобалистичкој елити је опасан посао, а Гундерсон је разумео ризике које преузима.

Гундерсон је себи купио мало времена да заврши свој важан посао и припремио извештај Сената у коме је разоткрио злочине глобалистичке елите и њихових присталица Дубоке државе.

Пре своје смрти, Гундерсон је бесплатно поделио ДВД-ове и замолио своју публику да копира његово истраживање и дистрибуира га што већем броју људи. Образовање је било Гундерсонов план за пораз сатанизма, педофилије и глобалне фашистичке тираније.

Ништа се није променило. Образовање је и даље кључ за буђење маса за истину о злим силама које су данас преузеле контролу над светом.