Прочитај ми чланак

Сатановски открио шта чека Русију након успеха у Новом светском рату

0

Следећи ешалон великог рата Запада против Русије биће Пољска. То ће се догодити најкасније за три године, сигуран је политиколог Јевгениј Сатановски.

Стручњак је приметио да су Руси у протеклих осам година били много пута преварени. Међутим, то не разумеју они представници политичке елите Руске Федерације, који упркос свему, и даље позивају на мировне преговоре са кијевским режимом. Сатановски сматра да су управо они ти, који спречавају Русију да обнови економију, како би победила у предстојећем „великом рату“.

„Чак знамо и када ће то бити. Отворено ћемо то саопштити. Па, за највише три године Пољска ће бити следећа, ако Украјина не преживи. Пољска је пренаоружана јужнокорејским тенковима, и засићена америчком опремом и авионима, и ремонтним погонима. Украјина је само извиђање руске снаге, то је све“, открио је политиколог.

Сатановски је напоменуо, да је не разумевање тренутног стања, и надање другачијем развоју догађаја, и још једној рунди „мира и пријатељства“ опасно, неодговорно и глупо.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!