Прочитај ми чланак

САМОУБИСТВО ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ због хистеричног покушаја елите да држи масу на „ланцу“

0

У току је глобални рат за демократију и јавно здравље, а главни протагонисти овог дела су истакнути филантроп Гејтс и луди “научник” Фаучи.

Бил Гејтс је одавно већ познат свима, као идејни творац Мајкрософта, милијардер и филантроп, међутим, од скоро је познат и по својим радовима на пољу имунологије, кроз здушно подржавање масовне имунизације већег дела човечанства. Ентони Фаучи је познати лекар, научник, директор Националног института за имунологију и саветник председника САД. Толико има функција да уколико неку изоставимо, сигуран сам да нам нећете замерити.

Ентони Фаучи је показао разметљиву неспособност у време кризе EIDS-а 1980-их.

Пре неколико недеља када су се први пут појавиле вести о такозваној Омикрон варијанти, сви смо мислили, а с обзиром да су је лекари описали као веома заразну, али и са симптомима који су били „веома благи“, да ће „стручњаци“ дозволити да наставимо са нашим животина нормално и без ограничавања.

Међутим, “Мало Морген!”

Овде се заправо ради о пројектовању криза тамо где их нема, јер ванредне ситуације оправдавају хитна овлашћења, а овлашћења за ванредне ситуације значе да планери могу напредовати са спровођењем својих замисли на свим пољима користећи лажну кризу као оправдање за прикривање или одбацивање правила.

Док стручњаци као што је Фаучи, најављују нове бустер дозе за нове сојеве вируса, којима се не види краја, извршни директор компаније Фајзер у овоме види простор за стицање новог профита компаније. Он је већ најавио да ће четврта доза можда бити потребна као што се и очекивало, због варијанте Омикрона.

Многе државе већ разматрају мере са закључавањем, пооштравајући разне протоколе и забране. А Велика Британија, која је увела „План Б“ који намеће нова правила карантина, обавезне маске и правила рада од куће, разматра још строжи „План Ц“.

У међувремену, Светска здравствена организација извештава да је документовала нула смртних случајева од Омикрон варијанте најпопуларнијег вируса на свету.

Да, добро сте прочитали. „(Нисмо) пријавили ниједан смртни случај“, али наравно да је још увек рано и „ово би се могло променити“.

Ипак, то тера на размишљање. И вреди напоменути да је ЦДЦ, који се напреже из петних жила да повећа озбиљност КОВИД-а, ипак направио сличан извештај. Његови најновији подаци, с почетка децембра, показују да „у том периоду није било документованих смрти од Омикрона“.
Постоји много случајева који се приписују Омицрону, али шта са тим? Број људи који су „позитивни на тесту“ на КОВИД је бесмислен податак. Нова варијанта се прво појавила у Јужној Африци, али др Angelikue Coetzee, председница Јужноафричког медицинског удружења, упозорава да не треба преувеличавати њену озбиљност. Такође, треба напоменути да у Јужној Африци нико не познаје некога ко је хоспитализован због Омикрон соја вируса, а у Великој Британији се планирају строже мере, што све ово усмерава ка једном циљу.

Треба напоменути и погледе објективних посматрача на целокупну хистерију страха која је уништила трилионе долара богатства, осиромашила милионе и предала велики део друштва махизму социјалистички настројених бирократа. “То је такође изазвало огромно и неодговорно трошење средстава, чије ће се погубне последице осећати деценијама, ако не и генерацијама…”

Један од најпроницљивијих коментатора КОВИД-а је Aaron Ginn, Tech писац из Силицијумске долине. У марту 2021. Ginn је предвидео да када се КОВИД криза коначно заврши, треба очекивати ​​„огромну пристрасност потврде и Пирово славље од стране елита. Биће узалудног навијања у ходницима моћи док се све буде распадало около. Не очекујте извињење, то би било политичко самоубиство. Уместо тога, очекујте да ћете добити трик џедајског ума: „Ја сам влада и помогао сам“.

Прерано је рећи хоће ли Ginn испасти у праву, али све указује да хоће.

Као што је политички филозоф Džejms Burnham приметио, “Цивилизације имају тенденцију нестати, не зато што су нападнуте од спољног непријатеља, већ због унутрашњег колапса: Они нису убијени; они почине самоубиство.”