Прочитај ми чланак

Руски Аналитичар о страху Запада од директног сукоба НАТО и Русије

0

Западни лидери не могу предузети никакве оштре мере против Москве, током „специјалне операције“ у Украјини, јер се плаше директног сукоба између НАТО-а и Русије.

Ово је изјавио заменик начелника Института за САД и Канаду Руске академије наука, генерал-мајор у пензији Павел Золотарев.

Обраћање руског лидера Владимира Путина, током којег је најавио делимичну мобилизацију у Руској Федерацији, унервозило је западне политичаре. Међутим, европски лидери не могу да предузму било какву озбиљну акцију, јер већина армија и војно-индустријског комплекса земаља НАТО-а, једноставно није спремна за било какве дуге војне сукобе.

Према речима Золотарјева, Запад ће наставити да одговара на акције Москве, али само речима.

„Земље НАТО-а данас неће учинити ништа озбиљније – не само зато што то не желе. Они из објективних разлога не могу ништа да ураде“, рекао је стручњак.

Подсетимо, Русија наставља „специјалну операцију“ демилитаризације и денацификације Украјине. Према речима руског председника Владимира Путина, биће доведена до краја.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!