Прочитај ми чланак

Руси спремили изненађење: Нове бомбе уништавају оклопна возила у радијусу од …

0

Руски стручњаци подсећају, да су Оружане снаге РФ у последње време биле изузетно ефикасне, у уништавању положаја Оружаних снага Украјине у неколико праваца, употребом високо прецизних бомби.

Реч је о пројектилима велике снаге опремљеним системом контроле, позиционирања и циљања. Захваљујући таквим посебним техничким решењима, обичне бомбе велике снаге претварају се у страшно оружје, које може ефикасно да делује у зони противваздушне одбране непријатеља.

Кијевски режим је већ најавио офанзивну операцију Оружаних снага Украјине, у неколико одвојених праваца одједном. Русија је заузврат, већ припремила изненађење за пробој колона украјинске војске.

Акумулације људства и непријатељских трупа на линији фронта биће уништене вођеним бомбама. Руски бомбардери могу брзо и ефикасно да неутралишу непријатељске циљеве и трупе, без уласка у зону вида непријатељских система ПВО.

„Ове ваздушне бомбе добро раде не само на уништавању непријатељских утврђених стационарних ватрених тачака, већ су и прилично применљиве на велике концентрације трупа. Остављају огромне кратере, и гарантовано уништавају скоро свако оклопно возило у радијусу од неколико десетина метара. У овом случају, снајперска прецизност није потребна“, резимирали су стручњаци.