Прочитај ми чланак

Руси објаснили зашто се цеви западне артиљерије Оружаних снага Украјине не троше

0

Оружане снаге Русије, у току специјалне операције демилитаризације и денацификације Украјине, брзо откривају локацију артиљеријских објеката Оружаних снага Украјине, а такође уништавају непријатељске положаје, покривајући их масовном ватром.

Овај закључак изнели су руски новинари позивајући се на команданта артиљеријског дивизиона Народне милиције ЛНР са позивним знаком „Тобол“. Аутори текста су детаљно говорили о обуци руских артиљераца, а такође су објаснили зашто се цеви западне артиљерије Оружаних снага Украјине не троше.

Аналитичари су скренули пажњу на чињеницу да артиљерци савезничких снага компетентно и ефикасно воде противбатеријске борбе, уништавајући непријатељске положаје. Борци активно користе обавештајне податке, који им омогућавају да израчунају локацију артиљеријских инсталација, као и да ударе на акумулацију непријатељске опреме.

На интернету је командант топовског артиљеријског дивизиона народне милиције ЛНР са позивним знаком „Тобол“ приметио да се цеви западних артиљеријских система које се испоручују Оружаним снагама Украјине практично не троше. Ствар је у томе што су топови, улазећи на линију фронта, одмах уништени артиљеријским ударима савезничких снага.

„Не могу са сигурношћу да кажем да ли им цеви имају времена да се истроше, јер ми врло брзо уништавамо њихове артиљеријске јединице. Ми само мењамо оружје. Неки одлазе на поправку, други одмах иду на прву линију и пуцају “, резимирао је Тобол.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!