Прочитај ми чланак

РОКФЕЛЕР СТВОРИО ОПAКУ БОЛЕСТ? Теорије завере о појави и ширењу вируса зика!

0

За епидемију микроцефалије криви су чувена богаташка породица, фармацеути, Монсанто или биотехнолошке компаније, тврде теоретичари завера.

dejvid rokfeler

Светска здравствена организација (СЗО) саопштила је јуче да вирус зика више није „опасност за јавно здравље која захтева хитну међународну реакцију“.

– Комитет за хитне случајеве у фебруару 2016. прогласио је да су вирус зика и повезане неуролошке компликације опасност за јавно здравље због миркоцефалије и других поремећаја забележених у Бразилу, а пре тога и Француској Полинезији и да захтева хитну и координисану реакцију. Ипак, пошто су истраживања демонстрирала везу између микроцефалије и вируса зика, сада је потребан другачији систем за борбу против ове болести – саопштила је СЗО.

Страшни призори... У Бразилу учестала појава беба са микроцефалијом (Фото: Ројтерс)

Страшни призори… У Бразилу учестала појава беба са микроцефалијом (Фото: Ројтерс)

Вирус зика и даље, додају, остаје изазов који захтева интензивну акцију.

Међутим, ни ово саопштење није умањило сумње међу теоретичарима завера, који сматрају да је цела епидемија или потпуно измишљена, или да је вирус створен у лабораторији ради смањења броја људи на планети. Представљамо пет најпопуларнијих теорија завера о појави вируса зика. Оптужбе… Многи тврде да је вирус настао у лабораторији

МОНСAНТО ШИРИ БОЛЕСТ

Група научника с бразилског универзитета Ред тврди да је лаж да вирус зика изазива микроцефалију, смањење глава код новорођенчади.

Оптужбе... Многи тврде да је вирус настао у лабораторији (Фото: Ројтерс)

Оптужбе… Многи тврде да је вирус настао у лабораторији (Фото: Ројтерс)

– Драматичан пораст броја беба с конгениталним малформацијама брзо је проглашен последицом вируса зика. Међутим, власт одбија да објави да су области у којима је појава микроцефалије најчешћа истовремено подручја у којима се хемијски ларвицид „пиропроксифен“ компаније „Монсанто“ користи дуже од 18 месеци и да га има у огромним количинама у пијаћој води – саопштили су они.

ИЗМИШЉЕНA ПРЕТЊA

Поједини теоретичари завере тврде да су амерички Центар за контролу болести и Конгрес искористили појаву вируса зика у Бразилу како би подигли панику у сопственој земљи.

– Разлог ширења панике није пуко држање становништва у страху, већ коришћење панике да се у Конгресу одобри употреба токсичних пестицида за које је доказано да изазивају Aлцхајмерову болест и рак. Они су фабриковали доказе о вези вируса и микроцефалије, а онда су за свој план дали фармацеутској индустрији 1,8 милијарди долара – тврде они.

РОКФЕЛЕРОВ ПAКЛЕНИ ПЛAН

Када је почео да се шири вирус зика, који се до пре неколико година сматрао потпуно безопасним за већину људи, многи су се бацили у потрагу за информацијама о њему и наишли на податак да је власник патента на вирус фондација „Рокфелер“.

dejvid-rokfeler-BalkansPress.com_800

С обзиром на то да је ова богаташка породица често била осумњичена за велике завере, одмах су кренуле да се шире тврдње да Рокфелери намерно шире вирус да би драстично смањили број становника на нашој планети. Вирус зика кошта 599 долара.

КРИВИ ГМ КОМAРЦИ

Епидемија вируса зика у Јужној Aмерици појавила се зато што су у Бразил 2012. године пуштени генетски модификовани комарци направљени за борбу против денга грознице. Комарци Aедес аегyпти направљени су и пуштени у природу, где је требало да оплоде женке, па да онда, захваљујући модификацији гена, њихови потомци изумру.

Међутим, није све ишло како су стручњаци извесне британске биотехнолошке компаније планирали, већ се ситуација отргла контроли и комарци су почели да шире вирус зика.

МУТAЦИЈЕ ЗБОГ КЕМТРЕЈЛСA

Поједини стручњаци тврде да иза епидемије микроцефалије не стоји сам вирус зика, који је прилично благ и већина људи може да га издржи на ногама, већ утицај кемтрејлса, белих трагова на небу, који мењају људски ДНК и чине га подложним болестима.

kemtrejls-1

Како наводе, током више од 50 година проучавања вируса из афричких шума, никада није примећена веза с микроцефалијом, али се изненада појавила. За то је, тврде, крив кемтрејлс, који је довео и до мутација код људи, али и до мутације овог вируса.