• Почетна
  • СВЕТ
  • Раскомадано тело украјинског репера пронађено у замрзивачу, ухапшена супруга

Раскомадано тело украјинског репера пронађено у замрзивачу, ухапшена супруга

0

Супруга украјинског репера Ендија Картрајта (30) Марина Кокал ухапшена је након што је у њиховом апартману у Санкт Петербургу у замрзивачу пронађено раскомадано тело музичара, преноси Раша тудеј.

Марина Кокал (36) негира одговорност за убиство и тврди да је репер умро од предозирања наркотицима.

Наиме, полиција је информисана након што је Марина Кокал контактирала свог адвоката за савет, објашњавајући да је Картрајт умро четири дана пре тога од предозирања, преноси Раша тудеј.

Делови тела нађени су у стану у Санкт Петербургу у пет различитих кеса, све у фрижидеру.

Жена је објаснила полицији да је желела да сакрије тело како би „једноставно нестао“, те нико не би знао да је умро од предозирања.

Уколико истрага покаже да Кокалова није говорила истину највероватније ће да буде оптужена за убиство, а уколико се утврди да је говорила истину биће оптужена због „насиља над мртвим телом“, преноси Раша тудеј.

Према руском каналу РЕН ТВ, прве анализе показале су да у телу репера није било трагова дроге. Ускоро ће бити спроведено друго, темељније испитивање.

Кокалова и репер, чије је право име Александар Јушко, имају мало дете.

Енди Картрајт је добро познати репер у Русији. Рођен је 1990. године у украјинском граду Нижин, преселио се у Санкт Петербург 2000. године.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!