Прочитај ми чланак

ПУЦАО на хор пред црквом у Њујорку јер су певали о Христу, полиција узвратила

0

Антиглобалистички расположен амерички народ већ месецима упозорава да их "сатанисти" нападају, да хоће да им глобалисти забране и цркву и веру и слављење Божића који ускоро долази. Демократе су закључале цркве у Њујорку, али хор је певао напољу пред католичком катедралом на Менхетну, када су запуцали у појце и то углавном жене.

Полиција у близини је узвратила ватру, ранила нападача, а потом га и привела. Осумњичени је превезен у локалну болницу и налази се у критичном стању, додаје Ројтерс.

Председница Општине Менхетн Гејл Бревер потврдила је на Твитеру да је дошло до инцидента, те замолила грађане да „избегавају место инцидента“, другим речима да заобилазе цркву у широком луку?!

“Грађани би требало да избегавају ово подручје јер полиција спроводи истрагу”, навела је Бревер на овој друштвеној мрежи.

Данас су побожне маме у Вашингтону организовале протест „мама против глобалиста и корона диктатуре“, где су певале традиционалне Божићне песме, срећа је да њих нико није напао, мада су дан раније Сорош Антифа (младићи са капуљачама) из чиста мира нападали и пуцали на људе који су дошло да подрже Трампа.

Велики бес демократа на челу са Бајденом је изазвала и недавна одлуку Врховног суда САД којом обустављају одлуку градоначелника Њујорка Куома (демократа) да закатанчи цркве током децембра и наредних месеци под изговорм короне, а исти градоначелник ових дана слави гала рођендан у луксузном хотелу у Њујорку са неколико стотина званица и холивудским звездама како је најављено у позивници.