Прочитај ми чланак

Преминуо др Бутар који је изјавио да су га отровали после великог интервјуа за CNN

0

Још један холистички лекар који је радио против великих фармацеутских компанија пронађен је мртав у крајње сумњивим околностима, док се заједница лекара који покушавају да раде ван фармацеутске индустрије, разоткривајући њихову агенду, наставља да искорењује.

Др Рашид Бутар, британско-амерички лекар који је био одговоран за буђење милиона људи и њихов пут до истине о великим фармацеутским компанијама и глобалистичкој агенди, пронађен је мртав 18. маја. Имао је 57 година и био је изузетно доброг здравља.


Такође је био предмет невиђеног и жестоког напада мејнстрим медија.

Пролазимо кроз потпуни фронтални напад на истину и пристојност, време када се лажи пласирају као очигледне истине и свако ко се усуђује да каже истину о правој агенди елита бива клеветан, оцрњен, нападан као луд… или још горе.

Због изузетно високе стопе смртности међу холистичким лекарима, побринуо се да својим следбеницима каже да, ако му се нешто деси, то није природно. Овај видео је објављен дан пре него што је пронађен мртав:

Др Бутар је знао да има нацртану мету на леђима. Мејнстрим медији су га називали као члана такозваних „Дезинформација туцета“, списка од 12 алтернативних утицаја на здравље, укључујући Роберта Ф. Кенедија млађег, за које су тврдили да су одговорни за скоро две трећине садржаја против великих фармацеутски компанија на друштвеним медијима.

Мејнстрим ће учинити све да промовише токсичне производе Big Pharma-е и демонизује природне лекове.

Мејнстрим медији су имали перверзну и неприродну мржњу према др Бутару и радили су прековремено да прогоне холистичког доктора медицине у покушају да га отерају из посла.

У видеу можете видети екстремну мржњу коју је Дру Грифин са CNN-а показао према њему.

Изгледа да је др Бутар дирнуо где не треба и да је елита морала да га ућутка. Не заборавите колико прихода од реклама CNN-а долази од Биг Big Pharma-е.

Чак је и Washington Post признао да Big Pharma троши много више на маркетинг и оглашавање на кабловским каналима попут CNN-а него на истраживање. Боже, то је умирујуће.

Постоји само један проблем за Big Pharma-у. Захваљујући храбрим људима који преносе истину као што је др Бутар, ми људи спознајемо лажи Big Pharma-е.

Ерин Елизабет, која је такође била једна од такозваних „Дезинформација туцета“ мејнстрим медија, објавила је у суботу на Твитеру о Бутаровој смрти. „Пре само 3 дана је објавио да је отрован после великог интервјуа за CNN“, рекла је она. “Неколико сати након овога умро је.”

Према самом Бутару, он је био отрован са 200 пута већом дозом од нормалне дозе вакцине.

Више од стотину холистичких лекара пронађено је мртво под сумњивим околностима последњих година. А број умрлих расте експоненцијално.

Као што је случај са већином холистичких лекара и исцелитеља у протекле две године, мртвозорник ће вероватно објавити лажни узрок смрти др Бутара. Мртвозорници имају навику да холистичким докторима приписују најнечувеније, најбизарније узроке смрти.

Али не смемо дозволити да нас погрешно скрену са истине.

Изгубили смо толико холистичких исцелитеља у последњих неколико година. Многе случајеве су власти у то време гурнуле под тепих, међутим неки случајеви су од тада поново отворени и сада се истражују као убиства.

Време је да се препозна алармантни број смртних случајева унутар холистичке медицинске заједнице за оно што јесте – чистка.

Али као што је др Бутар рекао дан пре него што је пронађен мртав, живимо у временима када истина коначно излази на видело, људи се буде, а лоши људи у свету бивају разоткривени као злочинци.

Пандемија Kовида била је покушај да се човечанство закључа у лудачку кошуљу из које никада не бисмо могли да побегнемо. Али ми смо одбацили њихову агенду и изборили се за нашу слободу.

Као што је др Бутар рекао: „Једина моћ коју имају је моћ да изазову страх у вама.

Мудре речи истинољуба који је отишао пре времена. Почивај у миру, др Бутар.