Прочитај ми чланак

После референдума – напад на Донбас представљаће напад на Русију

0

После референдума, напад на ослобођене територије ће се сматрати нападом на Русију, изјавио је потпредседник Савета Федерације Константин Косачов.

„Након референдума, заштита људи у овом региону неће бити наше право, већ наша дужност. Напад на људе и територије биће напад на Русију. Са свим последицама“, написао је сенатор на свом Телеграм каналу.

Он је истакао да се више неће водити рачуна о мишљењу Запада: признавање или непризнавање резултата референдума на слободним територијама је чисто унутрашње мишљење америчких политичара и њихових слуга, уплашених предстојећим сломом једнополарни свет“, сматра руски сенатор.

„Изјаве Столтенберга и Борела треба да се стваљају у исти кош са њиховим обећањима да се неће ширити НАТО и да је то само „одбрамбени савез“, сигуран је законодавац.

Према његовим речима, људи су важнији од мишљења оних који су себе називали непријатељима Русије, Руса, па чак и руске културе.

„Ово је њихов сопствени избор, али ми, као и становници Крима 2014. године, и данас становници ослобођених територија Украјине, имамо право да сами бирамо“, нагласио је он.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!