Прочитај ми чланак

ПОРУКА ИЗ БУГАРСКЕ ЕУ Искључите грејалице, купајте се једном месечно хладном водом

0

Због свог „цивилизацијског избора“, немогућности да плате рачуне и неспремности да „угоде Путину“, Европљани сада седе у хладноћи, изјавила је бивша посланица Народне скупштине Бугарске Елена Гунчева-Гривова.

Европљани искључите грејалице и немојте се купати више од једном месечно, порука је бивше бугарске посланице.

Лично, мој избор је грејалица на максимуму, ако је могуће, 25-26 степени, топли туш и свуда светло. То је зато што сам русофил! Позивам свакога ко може да направи цивилизацијски избор да буде евроатлантиста и искључи грејалице, купа се /не више од једном месечно/ хладном водом и објави фотографије са свим тим крајем месеца, ако преживи – написала је бивша посланица на свом Фејсбуку.

Треба напоменути да су трошкови грејања у Бугарској од јула порасли у просеку за 30 одсто, струје – само 3,4 одсто. Ово повећање важиће до краја јуна 2023. године. Половина домаћинстава у Бугарској се, међутим, греје на дрва, док је чврсто гориво поскупело за 70 одсто у односу на прошлу годину.

Европљани искључите грејалице и купајте се хладном водом, порука је из Бугарске за евроатлантисте, који су у дефициту ове зиме са гасом због санкција Русији.