Прочитај ми чланак

“ПОРОБИТИ ЉУДЕ“: Краљ Чарлс и Шваб учествују у злочину под именом ВЕЛИКИ РЕСЕТ

0

Климатске промене се већ деценијама покушавају користити како би се оправдале радикалне политичке промене. Али „Велики ресет” је до сада најамбициознији и најрадикалнији план који је свет видео, а ми први пут осећамо његову бруталну агенду у нашим стрмоглавим рачунима за гориво и енергију.

У јуну 2020. године Светски економски форум (“ВЕФ”) и тадашњи принц Чарлс покренули су “Тхе Греат Ресет”. У чланку који најављује његово покретање , Клаус Шваб је написао да се „сви аспекти наших друштава и привреде” морају „преуредити”, од образовања до друштвених уговора и услова рада. “Свака земља, од Сједињених Држава до Кине, мора учествовати, а свака индустрија, од нафте и гаса до технологије, мора се трансформисати… Укратко, потребан нам је ‘Велики ресет’ капитализма.”

Да не дужимо, Чарлс је тада рекао: „Имамо златну прилику искористити нешто добро из ове [коронавирусне] кризе — њени ударни таласи без преседана могли би учинити људе пријемчивијима за велике промене… То је прилика коју никада пре нисмо имали и можда никад више.”

Шта је занимљиво, јер неколико година пре Чарлсове милијардерске породице, Виндсори, покушали су да користе државни фонд за сиромаштво како би додатно угрејали свој замак. Према Индепенденту, „сарадници су се 2004. жалили министарствима да су краљевски рачуни за гас и струју, који су те године порасли за 50 посто, износили више од милион фунти годишње и да су постали „неодрживи”.

Имајте на уму рачун за грејање Бакингемске палате док екофашистички „Велики ресет” краља Чарлса и Клауса Шваба подиже наше трошкове живота све више, гурајући многе још дубље у сиромаштво.

Правила за тебе, али не и за мене

Док WEF покушава да вас натера да једете црве и цврчке, имало би смисла обратити пажњу на то што они сами једу. Што у случају овог 20-годишњег ветерана WEF-а укључује неке од најбољих комада меса које новац може купити.

Убрзо након покретања “Великог ресета”, Тхе Хилл је написао : “Иако многи детаљи о Великом ресету неће бити изнесени до Светског економског форума који се одржава у Давосу у јануару 2021. године, општа начела плана су јасна: Свету су потребне нове далекосежне политике и владини програми или у преводу, потребан је нов облик комунизма.

Сада када је откривено више детаља, тврдили бисмо да је „Велики ресет” више попут радикалног облика тоталитарног комунизма.

У јануару 2020., шест месеци пре покретања Великог ресета, Чарлс је први пут у 30 година присуствовао годишњем састанку WEF-а у Давосу.

„Мисија [WEF-а] [„побољшати стање у свету”], и хитна потреба за обликовањем следећих 50 година, надахнула ме да будем с вама данас овде, након 30 година… Ми смо усред кризе коју сада, надам се, добро разумемо. Глобално загревање, климатске промене и разорни губитак биоразноликости највеће су претње којима се човек икада суочио“, рекао је Чарлс .

Чарлс је на Давосу 2020. покренуо три повезана инструмента: Терра Царта , Иницијатива за одржива тржишта и Веће за одржива тржишта.

И не подцењујте Чарлса. Када је Велики ресет службено покренут у јуну 2020., нису га покренули Шваб или Бил Гејтс, већ Чарлс, тадашњи принц од Валенсе и престолонаследник.

3 Јуна 2020., злокобан датум за оне које занима гематрија, сада се може схватити као Нулти дан за Велики ресет.

Чарлсова службена веб страница објавила је 3. јуна 2020.: „Данас је, путем Иницијативе за одржива тржишта Њ.КВ и Светског економског форума, принц од Велса покренуо нову глобалну иницијативу, Велико поновно постављање.”

Краљевски твит је објавио : „ Иницијатива #thegreatreset осмишљена је како би се осигурало да се компаније и заједнице ‘изграде боље’ поставе одрживих пословних пракси у средиште својих операција док се опорављају од пандемије коронавируса.

“WEF је истог дана објавио видео како би обележио лансирање Тхе Греат Ресет-а. У њему је Чарлс истакао да је план – укључујући „зелене” политике које би угушиле пословне и индивидуалне слободе широм света – хитан. Напоменуо је да би то укључило нето нулте емисије угљеника и коришћење цена угљеника да би се то постигло. Према Светској банци:

Одређивање цене угљеника је инструмент који обухвата спољне трошкове емисије стакленичких гасова (ГХГ) – трошкове емисије које плаћа јавност, као што су штете на усевима, трошкови здравствене заштите тропских таласа и суша те губитак имовине од поплава и пораста мора – и повезује их са њиховим изворима путем цене, обично у облику цене емитованог угљен диоксида (ЦО2).

Светска банка: Надзорна плоча за цене угљеника

У стварности, то је порез на угљен диоксид – цена за све аспекте нашег живота и, коначно за сав живот на Земљи. Ми, као и сав аеробни живот – било на копну, у ваздуху или у води – емитујемо угљен диоксид као нуспроизвод дисања.

Дисање је природан и неопходан део живота. Колико далеко је њихов предложени порез на угљеник спреман да иде? Коју ће цену ставити на наше главе? А ко има финансијску корист?

Одговори на ова питања су отворени. Ако сте обратили пажњу на деловање пандемије Цовида, нећете бити изненађени када сазнате да је Чарлс позиционирао британску монархију да преузме контролу, капитализује и користи од пореза на угљеник који WEF намерава да наметне.

За чудо, на WEF-овом YouTube каналу постоји само кратак видео из Чарлсове 5-минутног говора којим се обележава лансирање Великог Ресета. Је ли Чарлс био искрен у овом историјском видеу? WEF има историју прикривања трагова када се сматра да информације нису у складу са њиховим плановима. Је ли зато Чарлсов видео лансирања “катован”?

Не грешите, Чарлс Еко-фашиста претња је човеку каквог познајемо.

Како је Тхе Телеграпх известио прошле недеље , Чарлс ће наставити да гура зелену агенду са престола, међутим, он ће “истицати” , а не водити кампању на начин на који је то чинио деценијама. У свом првом телевизијском обраћању нацији прошлог петка, Чарлс је рекао:

„Више ми неће бити могуће давати толико времена и енергије добротворним организацијама и проблемима до којих ми је толико стало. Али знам да ће се овај важан посао наставити у поузданим рукама других.”

Како је известио Тхе Телеграпх , мало је вероватно да ће монарх присуствовати COP27. Такође је мало вероватно да ће напустити свој животни посао.

Чарлсов глобални рат

У видеу снимљеном за почетак Climate Week-а у Њујорку у јуну 2020., Чарлс је позвао на „нови план сличан Маршаловом плану“ за борбу против глобалних климатских промена – референца за амерички план за помоћ Европи након Другог светског рата.

На COP26 је ескалирао ову ратну реторику позивајући на кампању у војном стилу:

„Потребна нам је опсежна кампања у војном стилу како бисмо марширали снагу глобалног приватног сектора са трилионима на располагању далеко изнад глобалног БДП-а и уз највеће поштовање које надилазе чак и владе светских челника, нуди једини прави изглед за постизање темељних економских транзиција”

Позива ли Чарлс „глобални приватни сектор” на класичан државни удар у земљама широм света?

Позива ли Чарлс на крај суверенитета, који треба заменити трансхуманистичким фашизмом Светског економског форума?

У име човечанства, можемо рећи не хвала, драги Чарлс. Не вашем порезу на угљеник или било којој другој шеми зарађивања новца за профит од самог живота – и не вашем глобалном рату.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!