ПАЛЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ШИРОМ СВЕТА: Не раде Facebook, Instagram i WhatsApp!

0

И у Србији корисници пријављују да им друштвене мреже не раде

Светски медији преносе да су пале популарне друштвене мреже Facebook, Instagram, Whatsapp, преносиi rt.com.

Бројни корисници су се пожалили да ове друштвене мреже тренутно не функционишу.

Већина корисника у Србији и региону такође уопште не може да приступи овим друштвеним мрежама.

Према писању RT Facebook  тренутно има техничке проблеме, а корисници широм Европе, Малезије и неких делова САД-а су пријавили да не могу да приступе Facebook-u, Instagramu i WhatsApp-u.

Појединцима којима се и даље отвара почетна страница имају проблема са опцијама, односно већина њих су потпуно онемогућене.

Ускоро ће бити познато шта је узроковало овај највећи пад откако постоје друштвене мреже.

Последњи велики проблем на овим друштвеним мрежама је забележен 14. марта ове године.

Тада су неколико сати трајали велики проблеми са радом Фацебоока, а овим проблемом били су погођени бројни корисници широм света – у САД, Централној и Јужној Америци и Европи, али и у деловима Азије, највише у Јапану. Верује се да је то био највец́и прекид рада која је икада задесио ову друштвену мрежу.

Facebook је тада путем Twittera морао да објасни шта се догодило. Нису пуно рекли, само су нагласили како се не ради о хакерском нападу.

Колико су многи били исфрустритани и бесни, најбоље говори то што су на Твитеру направили хештег  #FacebookDown i #InstagramDown.

Људи су користили ове ознаке да би поставили мимове и шале о поправци, спекулисали су о узроцима овг квара и давали су трговинске савете како да компаније преживе без ове апликације.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!