Прочитај ми чланак

ОТКРИВЕНА НАЈСТРОЖЕ ЧУВАНА ТАЈНА: Лажни снег у САД је део војног удара. Циљ је нова куга! (Видео)

0

lazni-sneg-foto-youtube-1391785625-441483

Ћелијска мембрана црвених крвних зрнаца су заражена разним патогенима који служе као преносиоци болести до домаћина.

АМЕРИКА – Снежна олуја је опет захватила северни део САД, снег пада данима и не топи се већ недељама. Прошле недеље дигла се невероватна паника због лажног снега који се не топи попут обичног, на собној температури, него му треба пуно више времена.

У додиру, са јаким пламеном испушта мирис пластике. То тврде људи широм САД који су све то снимали и пуштали на Јутјуб. Наравно, лажни снег је одмах повезан са системом ХААРП, односно тајним војним оружјем.

Али, многи су упозоравали да је заправо реч о нормалној појави при којој снег под утицајем јаког пламена прелази одмах из чврстог у гасовито стање. Ипак та појава овде није случај јер се овај снег не топи ни на собној температури. Узнемирени грађани су решили да су ствар преузму у своје руке.

Снег је анализиран од стране појединаца и мноштво приватних лабораторија широм САД и резултати су показали да снег заиста садржи велике количине алуминијума и барија. На Јутјуб каналу појавила се још једна анализа.

„Сваки микроскопски снимак у видеу сам ја направила. Садржај сваке слике направљен је од смрзнутог узорка. Моји извори из владе потврдили су ми да је снег лажан и пре него што сам им доставила ове застрашујуће фотографије“, каже аутор овог видеа.

Између осталог, аутор овог снимка говори да је добио потврду да је реч о војном нападу, али детаљни подаци су заведени као најстрожа тајна.

А шта је заправо показала анализа овог снега? У њему се, наиме, налазе различити полимери, један је бели „чаршав“ са рупицама у којима се налазе живи организми као и  осиромашени уран коме је задатак да споји живе организме са неживим стварима, како би се направила нова врста једноћелијског организма то јест нанороботи. У снегу се ослобађају гасови метана, зато су облаци понекад зелени, напомиње аутор.

Пронађени су и једноћелијски организми који спојени са полимерима стварају нано киборг полимерна влакна која се користе у 3д штампачима.

Појава дуга на чудним и неуобичајним местима узрок су многобројних нано честица унутар вештачког снега. У снегу је пронађен и радиоактивни баријум као и ГМО организми псеудомонас спрзингае, а који служе за стварање леда на ниским температурама са циљем уништавања усева.

Пронађена су и дехидрирана људска крвна зрнца који су у процесу стварања деобе у сврху стварања куге, односно епидемије. Аутор напомиње како је ћелијска мембрана црвених крвних зрнаца отворена и заражена разним патогенима који служе као преносиоц болести до домаћина. Све у свему циљ је ширење епидемија и пандемија. По свему судећи извршен је војни напад на амерички народ.

( dnevno.hr )