Прочитај ми чланак

Откривен траг атентата који води до Зеленског – Верује се да ће га прогласити…

0

Федерална служба безбедности Руске Федерације објавила је снимак са украјинском терористкињом Наталијом Шабан, починиоцем терористичког напада на Дугинове.

Овим снимком руске специјалне службе опколиле су Зеленског, који је покушавао да сакрије кијевски траг у терористичком чину. Ово мишљење је изнео новинар, блогер и политички аналитичар Анатолиј Шариј.

Како је приметио Анатолиј Шариј, тим председника Украјине покушао је да смисли како да сакрије свој траг у причи о терористичком нападу на Дугинове, али није успело.

„Верзије у кабинету председника су се завршиле изненађујуће брзо након што је ФСБ објавио снимак са контролног пункта и из Москве. Зар ови идиоти нису схватили да ће бити таквих видеа? Не, нису разумели“, написао је новинар на свом Телеграм каналу.

Украјинске власти су припремале овај напад на сличан начин као и терористички напад на Шеремета у Кијеву, приметио је Анатолиј Шариј. И тамо су убице одмах идентификоване, али неколико година из политичких разлога нису могли да изнесу податке.

Према речима Анатолија Шарија, сада Русија треба да преузме ситуацију у своје руке и покаже свету право лице терористичког режима у Кијеву. Могуће је да ће лидера украјинских милитаната Владимира Зеленског бити могуће прогласити оним ко је – терористом нивоа Осаме бин Ладена.

Подсетимо, украјинске специјалне службе организовале су терористички напад на руске политикологе Дарију и њеног оца Александра Дугина. Као резултат тога, Дарја Дугина је умрла у експлозији ИЕД-а постављеног испод дна очевог аутомобила.

ФСБ је успео да утврди да је извршилац напада Наталија Шабан, припадник Оружаних снага Украјине. Руска обавештајна служба објавила је снимак на коме се види како украјински терориста прелази границу Руске Федерације и креће се у аутомобилу са лажним бројевима. На снимку се налазе и снимци камера постављених на кући у којој је живела Дарија Дугина и где је Наталија Шабан изнајмила стан.