Прочитај ми чланак

ОДУШЕВЉЕНИ ПУТИНОВИ ПРЕДЛОГОМ: Чак 78 одсто Британаца спремно да прихвати…

0

Анкета британског листа “Експрес“ показала је да већина британаца жели да емигрира у Русију након најава руског председника да ће делити бесплатну земљу онима који су заитересовани да се настане на далеком истоку.

vladimir-putin-foto-ap-1416399171-591562

Истраживање британског таблоида над узорком од 22 ооо испитаника показало је да је чак 78 процената британаца сматра примамљивом понуду Владимира Путина.

Као разлоге за овакву одлуку испитаници су навели разочарење животом у Великој Британији и жељу да живе у нетакнутој природи.

Међу разлозима навели су и да су “велике демографске промене“ у ВБ алудирајући на све већи број миграната и урбанизацију градова које више не сматрају здравим окружењем због загађености.

Један од водећих мотива био је и однос руског председника према свом народу, за који сматрају да је много бољи јер обраћа пажњу на потребе својих грађана.

Најаве руског председника успеле су да додатно подигну подржу становника Британије према руском председнику.

Значајан број читалаца “Експреса“ изразила је забринутост за будућност Британије, за коју оцењују да нема алтернативу осим да на предстојећем референдуму напусти ЕУ.

“У русији би било много боље живети него под Камеруновом и Корбајновом ЕУ политиком, навео је један од читалаца.

“Хвала Вам за великодушну понуду господине Путин, уколико не напустимо ЕУ, многи би могли да прихвате вашу понуду у будућности,“ рекао је један од читалаца.

Предлог у коме руски законодавци нуде 2,5 хектара својим и страним држављанима који желе да се населе и започну посао из области туризма и пољопривреде, омогућава заитересованим насељеницима да након прихватања руског држављанства постану пуноправни власници свог имања на далеком истоку.

Представници Руске комунистиче патије тренутно раде на проширењу овог предлога са циљем да обухвате још већи број територија које би понудили насељеницима.