Прочитај ми чланак

Објављено 9.000 фотографија Хантера Бајдена: Од проститутки преко дроге до…

0

На фотографијама се види син америчког председника како наг позира поред, вероватно, проститутке, вози порше 270 километара на сат, разговара на "фејстајму" са удовицом свог брата Боа Бајдена Хејли, с којом је био у вези...

Десничарска група „Марко Поло“ објавила је скоро 9.000 фотографија сина актуелног америчког председника Џозефа Бајдена, Хантера, које чине бизаран микс снимака „првог сина“ како узима дрогу или наг оргија са проституткама, пише британски „Дејли мејл“.

На сајту bidenlaptopmedia.com објављено је 8.864 фотографија за које се у тексту наводи да потичу из Хантеровог лаптопа, остављеног својевремено на поправци, а уз снимке развратног живота сина америчког председника ту су и породичне слике са оцем „и другим члановима клана Бајден“.

Фотографије су настале између 2008. и 2019. године и то на локацијама на Хавајима, Кабо Сан Лукасу, Кини, Лондону, Паризу, Риму, али и Косову и Метохији, Београду и другим.

Посебне везе Бајденових са Косовом и Метохијом, на које подсећају и ове фотографије које сведоче о Хантеровом боравку тамо, добро су познате. Џозеф Бајден својевремено је изјавио да је „заљубљен у Косово и Метохију“ и да је први пут тамо био седамдесетих година прошлог века, док је његов старији син Би служио тамо. Он је на „Косово“ отишао 2001. године као адвокат, радећи као правни саветник и помажући у обуци тужилаца и судија ОЕБС-а, а касније је служио у војсци Националне гарде. Бо је умро од рака 2015. године.

Највећи број објављених фотографија, 7.032 су са Хантеровог „мекбука“, док је 1.832 из његовог „ајфона“.  

Додаје се и да се све фотографије до којих је дошао „Дејли мејл“ поклапају са онима које је британски медиј већ добио и за које наводе да су форензичком анализом утврдили да су аутентичне.

На објављеним фотографијама види се Хантер Бајден, како, на пример, потпуно наг позира поред жене у провидном доњем вешу за коју се претпоставља да је проститука, вози порше 270 километара на сат, разговара на „фејстајму“ са удовицом свог брата Боа Бајдена Хејли, с којом је био у вези, конзумира марихуану…

Ту су и породичне фотографије на којима су двојица браће и сестра малолетници, снимци са породичних путовања, рођендана…

„Марко Поло“ је замаглио већину експлицитних фотографија, као и бројеве кредитних картица и друге осетљиве информације. У тексту се подсећа да је групу основао некадашњи Трампов запослени у Белој кући Герет Зиглер (28), а себе описују као „непрофитну истраживачку групу која разоткрива корупцију и уцене“.

„Ако Американци желе да знају како изгледа прва породица, то ће и добити. Нисмо изоставили фотографије које приказују Бајденове у добром светлу“, рекао је Зеглер додајући да је требало око два месеца да се „замагле“ гениталије на свим сликама.

Осим слика, „Марко Поло“ објавио је и сопствено истраживање о материјалу са лаптопа Хантера Бајдена на 645 страна. У њему се Хантер оптужује за 459 кривичних дела укључујући проституцију, поседовање и промет дрога, обману владиних агенција, нелегално лобирање у иностранству, прање новца.

Мејлови и други документи са Хантеровог лаптопа, искоришћени су у овом истраживању и за оптужбе на рачун америчког председника Џозефа Бајдена. Из материјала са лаптопа његовог сина може да се закључи да је он наводно био саучесник у утаји пореза, али и користио информације, које нису за јавност, за финансијску добит, истиче се у тексту.

Зеглер је објавио више од 120.000 мејлова с лаптопа, као и делове из дневника Хантерове сестре Ешли.

Оснивача „Марка Пола“, иначе, као експерта за Хантеров лаптоп, ангажовала је егзотична плесачица Линден Робертс која тврди да је мајка Хантеровог детета и која се с „првим сином“ суди око тога колику би алиментацију Бајден требало да плаћа за њихову ћерку.

Хантеров правни тим такође је захтевао да Конгрес покрене истрагу о томе како је Зеглер дошао до извештаја Министарства финансија који су део доказа које републиканци користе за своје истраге о наводној корупцији у породици Бајден.

Зеглера Бајденови адвокати оптужују да је објављивао поверљиве финансијске податке „како би створио лажну причу о томе да је Бајден повезан с ланцем трговине људима“. Делови извештаја Министарства финансија, како се наводи, показују како је новац текао на рачуне повезане с породицом Бајден из пословних договора са украјинским и кинеским компанијама, али и хиљаде долара које су плаћани проституткама и макроима, наводи „Дејли мејл“.