Прочитај ми чланак

Никита Михалков: Америчка новчана помоћ Украјини је највећа превара

0

Руски режисер поручио да се Америка туђим рукама бори против Русије

Чувени руски режисер Никита Михалков коментарисао је америчку новчану помоћ Украјини, у износу од неколико милијарди долара, рекавши да је то највећа превара.

“Ово је неописиво корисно за амерички војно-индустријски комплекс. Ово је највећа превара! Овде Бајден изјављује да се додељује највећи пакет од више милијарди долара за помоћ Украјини. Много новца! Али како? То су долари који ће остати у Америци, али који ће пасти као тежак јарам на Украјину, гурнувши је не само у дужничку рупу, већ у дужничку провалију”, рекао је Михалков.

Он је додао да се као резултат, “производи оружје за те милијарде, које ће Украјина касније платити, а које ће нас убити”.

“Ах, Америка у чоколади! Сан! Туђим рукама се борите против Русије, држећи се по страни, па чак и зарађујете позајмљивањем новца који трошите код куће. Скидам капу! Колективно, ово се зове ‘одбрана демократије’”, поручио је руски режисер.

“То је разумео друг Стаљин пре нас, а говорио је овако: ‘Увек сам мислио да је демократија моћ народа. Али друг Рузвелт ми је јасно објаснио да је демократија моћ америчког народа’”, закључио је Михалков.