Прочитај ми чланак

Невероватном реакцијом спречио судар при брзини од 210 km/h ВИДЕО

0

Возач Honde Civic дошао је на само неколико центиметара од задњег дела Голфа на аутобану при великој брзини у инциденту који је могао да доведе до трагичних последица.

Прошлог месеца, јутјубер Морти Смит је снимао видео о потрошњи горива свог Civica док је био на немачком аутопуту. На снимку се види да је кретао брзинама до 213 km/h дуж деонице на којој нема ограничења брзине, када је почео да прилази низу возила у десној траци.

Јутјубер у почетку пролази поред комбија без проблема, али црни VW Голф у десној траци почиње да прелази у крајњу леву траку којом се креће Civic. За само делић секунде, колико је возач Хонде има на располагању за реакцију, притиска кочницу при 207 km/h како би избегао Голф.

Хонда брзо губи брзину а возач је успео да избегне да удари у Volkswagen за само неколико центиметара након што је истовремено са кочењем скренуо у десну траку у последњем могућем тренутку.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!