Прочитај ми чланак

Најновија студија: Спајк протеини нападају виталне органе и скраћују живот

0

Спајк протеини повезани са вирусом Ковид-19 и мРНА вакцинама могли би да изазову убрзану деградацију ћелија у људском телу, узрокујући да органи биолошки брже старе и доводе до ране смрти.

Застрашујућу хипотезу изнели су француски истраживачи, који су закључили да шиљасти протеини изазвани инфекцијама Ковид-ом и мРНА вакцинама скраћују секвенце ДНК познате као теломере, који штите крајеве хромозома, чиме се скраћује животни век.

У чланку из августа 2021. објављеном у француским новинама France Soir, истраживачи су истакли кинеску студију која показује да протеини шиљака нарушавају функцију ендотела код заморчића, што је затим реплицирано људским ћелијама.


„Кинески истраживачки тим је репродуковао ин витро експеримент на здравим људским ендотелним ћелијама: шиљасти протеин се тако везује за АЦЕ2 рецепторе, оштећујући митохондрије ћелија, изазивајући микротромбозу и ендотелитис“, пише у енглеском преводу француских новина.

Француски истраживачи су логично наставили да постављају питање да ли спајк протеини индуковани мРНА вакцинама могу имати сличне ефекте.

„Ако се докаже да САРС-ЦоВ2 изазива убрзано старење ћелија и да је за ово старење одговоран нико други до Спајк протеин, како можемо бити потпуно сигурни да вакцине које су тренутно на тржишту, све засноване на Спајку, такође не доводе до убрзане деградације ћелија вакцинисаних особа?“ питали су научници.

Рад, чији је коаутор добитник Нобелове награде и виролог Luc Montagnier, бави се низом студија које показују ефекте Ковид инфекција на теломере и како су краћи теломери повезани са убрзањем ћелијског биолошког старења.

Чланак такође објашњава како оксидативни стрес – који се јавља у телу на местима упале – игра улогу у скраћивању теломера и како вакцине Ковид-19 могу да изазову оксидативни стрес, који заузврат негативно утиче на ДНК и РНК грађевинске блокове познате као гванини.

Закључујући дуготрајну студију, истраживачи су сумирали своју хипотезу упозоравајући на третмане мРНА вакцином, пишући:

„Заиста, са старењем, теломере пропадају и утичу на репродукцију ћелија. Сматра се да САРС-ЦоВ2 узрокује биолошко старење или убрзано биолошко старење кроз повећано скраћивање теломера”.

„Питање које се легитимно може поставити је следеће: није ли шиљасти протеин активан у вакцинама (Фајзер, Модерна, итд.) тако што ће подстицати/блокирати АЦЕ2 рецептор који ће вероватно инхибирати корисну функцију заштите теломера и тако активирати старење?”

[…]

„…Овај вирус изазива повећање биолошке старости људи који оболе од ове болести, чији је ефекат вероватно наглашен ињекцијом вакцине. Са падом ефикасности на контаминацију, стога је неопходно спречити погоршање болести и за ово је рано лечење императив”.

„Остављањем болести [Ковид] да напредује након првих дана и употребом вакцина као јединог решења, постоји ризик да ћемо довести до смањења животног века и одраслих и деце”.

„С обзиром на жељу да се вакцинишу деца која нису заражена САРС-ЦоВ2, лек не би требало да буде гори од болести”.

Један истраживач који је објављен у студији из 2021. године, Valter M. Chesnut, наставио је истраживање онога што је назвао „СПЕД“ (Spike Protein Endothelial Disease), објављујући своје налазе на Substack-u.

У недавном извештају објављеном у недељу, Chesnut је изнео своју најновију хипотезу: да се „шиљасти протеин САРС-ЦоВ-2 ‘испоручује’ свим органима преко ендотела и индукује системске бесмислене транслације мРНА што резултира хиперубрзаним старењем.


Верујем да је ФАЗА И синдрома Spike Protein Progeria (СППС) ендотелна „реакција“ на ИНВАЗИЈУ Спајк протеина У СВЕ ГЛАВНЕ ОРГАНЕ. Замислите ово као шок од потапања у ледену воду или експлозије ватре. Постоји ТРЕНУТНО оштећење: запаљење, коагулација и све оно што прати повреду ендотела.

Међутим, када шиљасти протеин НАПАДА ендотел свих главних органа, он онда НАСТАВЉА ДА ИНДУЦИРА ПОГРЕШНУ ТРАНСЛАЦИЈУ мРНК У СВАКОМ ОРГАНУ.

„Ипак, шта ово значи? То значи, верујем, да II SPPS-a [Spike Protein Progeria Sindrome] представља ПРЕРАНО СТАРЕЊЕ свих органа путем ИНДУКОВАНИХ ПОГРЕШНИХ ПРЕВОДА ПРОТЕИНА КОЈИ СУ есенцијални за ФУНКЦИОНИСАЊЕ ТОГ ОРГАНА“, написао је Чеснат.

Chesnut је даље истакао како је једна студија показала да мишеви са синтезом протеина склоним грешкама, погрешно преведеном РНК, показују карактеристике прераног старења.

„Чаробњак је заиста иза завесе“, објаснио је истраживач. „Видимо како умире 26-годишњак. Али тај 26-годишњак има органе 96-годишњака. Није изненађење у брзим карциномима, неуродегенерацији или изненадној срчаној смрти – за 96-годишњака”.

„Верујем да спајк протеин делује као лек за прогерију – испоручује се преко ендотела у све органе“, претпоставио је Chesnut.

„Не знам још, шта да радим. Дубоко сам тужан и отупио. Без обзира који докази или хипотезе су представљени – бенд наставља да свира…”

„И свира погребни марш“, закључио је.

Алармантне информације могу бити једна од карика које недостају иза мистериозне појаве људи који умиру изненадно и неочекивано.