Прочитај ми чланак

НАГРАЂЕН Мигрант силовао и убио дете (13) у Аустрији,пустили га да оде у Британију

0

Авганистанац осумњичен да је силовао и убио 13-годишњу девојчицу у Аустрији прешао је Ламанш и ушао у Британију користећи лажно име.

Расуили Зубаидула (22) довео је у сумњу пограничну безбедност након што се сазнало да је прешао Енглески канал у броду са мигрантима и затражио азил користећи лажно име.

Упркос томе што су га у Аустрији тражили због бруталног злочина, Зубаидула је смештен у хотел, који плаћају британски обвезници и тамо је провео две недеље пре него што је његов идентитет откривен.

Имиграционо, наводно, није знало да Зубаидулу траже због напада на тинејџерку у Бечу, све док нису добили обавештење аустријске полиције. Ухапшен уе у источном Лондону 29. јула и сада чека изручење, пренео је данас Дејли мејл.

Он је побегао из Аустрије када је тело нестале девојчице пронађено, наслоњено на дрво у центру Беча 26. јуна. Девојчица, идентификована само као Леони, била је дрогирана и групно силована пре него што су је убили.

Аустријска полиција покренула је потрагу за групом авганистанских избеглица који су се хвалили „дивљим сексом“ са девојком коју су упознали преко друштвених медија.

Како се наводи, девојка се срела са Забаидулом и његовим 16-годишњим пријатељем на обали Дунава, а потом је са њима отишла у један стан где су је сачекала још двојица Авганистанаца стари 18 и 23 године, од којих је један био дилер који ју је накљукао екстазијем.

Тинејџерка је, како је навела полиција, била групно силована, угушена, а онда су њено тело умотали у тепих и избацили га у близини стана.

Покренута је међународна потрага за Зубаидулом за кога се првобитно мислило да је побегао у Италију, да би се касније сазнало да је стигао до северне Француске где је платио кријумчарима да га пребаце у Британију.

Неуспех имиграционих власти да утврде идентитет Зубаидуле изазвао је страховања јавности колико још потенцијалних криминалаца је стигло на њихове обале.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!