Прочитај ми чланак

Модрица на оку знак ТАЈНОГ ДРУШТВА? Ево шта она ПРЕДСТАВЉА (ФОТО)

0

Постоји теорија завере која говори о томе да су познате личности које су примећене са масницом на левом оку, заправо Илуминати.

Према тој теорији завере, модрица на оку је део процеса ритуала инцијације у култу или код Илумината, где особа мора да „једе бол“ како би постала моћнија.

Са модрицом на оку су усликани бивши председници, чланови краљевске породице, глумци, глумице и многи други.

Папа Франциско (Фрања)

 

Бивши председник САД Џорџ В. Буш, папа Фрања, принц Филип и принц Ендрју последњих година снимљени су са модрицама испод левог ока или око њега.

Бивши председник САД Џорџ Буш

Бивши председник САД Барак Обама

Бивши председник САД Џими Картер

 

На овом списку налазе се и многе јавне личности, као што су глумци Елизабет Харли, Роберт Дауни Џуниор, као и Бој Џорџ, преноси Дејли мејл.

Глумац Роберт Дауни Џуниор

Глумац Пирс Броснан

О овоме је говорила Шери Шринер, која је написала књигу „Интервју са ђаволом“, у којој тврди да је разговала са Луцифером. Према њој, лидери влада, људи који имају емисије на ТВ-у и стотине популарних забављача продали су своје душе ђаволу.

Мадона у јавности или има масницу или повез на левом оку

 

 

„Не можеш да будеш на ТВ-у сада, а да не потпишеш ‘уговор’. Бизарно понављање модрица на лицима илуминатских политичара и забављача резултирало је спекулацијама да су њихове душе замењене сотонским обредом званим ‘скалпирање душе'“, истакла је она.

Певач и геј икона Бој Џорџ

 

Шринер, која је умрла раније ове године, веровала је да су свим моћним људима на свету душе скалпиране. Она је навела да се то може учинити на више ритуалних начина, а све то резултира „поседовањем“, при чему се људска душа уклања и тело преузима демонски ентитет.

У круговима теоретичара завере овакав процес је познат и као „улазак“. Неки људи верују да је црно око резултат „скалпирања душе“. У међувремену, познати су покушали на разне начине да објасне одакле им маснице на оку.

 

 

Тако је глумац Адам Сендлер рекао како га је ударило „нерођено дете трудне Дру Баримур“ или да се повредио играјући кошарку.

Глумац Адам Сендлер често у јавности позира са масницом на левом оку

 

 

И бивши председник САД Џорџ В. Буш виђен је са масницом на оку. Прву из 1992. објаснио је великом грудвом снега коју је добио од унука, другу из 2004. паду са бицикла, а недавно је рекао како га је микрофон ударио у лице током говора.

Папа Фрања је рекао како је ударио око током вожње у папамобилу прошле године. Теоретичари завере су истакли како су и чланови краљевске породице протеклих година виђани са масницама на оку.

Принц односно краљ Филип је са масницом виђен 2013. и 2015. а портпарол палате рекао је да се „пробудио са њом“.

Енглески краљ Филип, муж краљице Елизабете

 

Неки истражитељи указују и на везу између масница на оку и обожавања египатског бога Сунца Хорус, чије је лево око било црно и предстваљало месец, а десно било бело и представљало сунце. У прошлости се веровало да је црно око „знак ђавола“.