Прочитај ми чланак

Макрона гађали парадајзом у главу ВИДЕО

0

Нови-стари председник Француске поново је био на мети незадовољних Француза. Током посете Сержију, неко из масе гађао је Макрона парадајзом.

До инцидента је дошло док је Макрон разговарао са грађанима. Обезбеђење председника Француске одмах је реаговало и створило „заштитни кишобран“. Макрон није повређен у инциденту.

Шамарање преко ограде

У јуну прошле године, Макрона је ошамарио мушкарац из публике током званичне посете департману Дроме на југоистоку земље

У снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама, види се како се Макрон прилази огради да се поздрави са окупљенима. Док пружа руку публици у првим редовима иза баријере, један мушкарац га је ошамарио по лицу. Истог тренутка реаговала је полиција, склонивши Макрона даље од ограде.

Обезбеђење председника Француске кренуло је ка човеку који га је ударио.

Јаје у главу

У септембру прошле године, приликом посете сајму хотелијерства и гастрономије у Лиону, непознати мушкарац бацио је јаје и погодио Макрона у главу.

Обезбеђење француског председника савладало је нападача, а Макрон је од њих тражио да му допусте да разговара са нападачем, како би га питао зашто је изазвао инцидент.

„Ако има нешто да ми каже, нека дође“, поручио је Макрон.

У међувремену, нападач је смештен у психијатријску болницу након процене лекара.