Прочитај ми чланак

Мајка убице Дарије Дугин о животу Наталије Вовк: Она комуницира само са оцем

0

Мајка осумњичене за убиство новинарке Дарије Дугине, Наталије Вовк рекла је да своју ћерку није видела још од јуна и да са њом није разговарала телефоном јако дуго.

Мајка осумњичене, Наталије Вовк изјавила је да она разговара само са њеним оцем, Павелом Вовком, те да он одржава контакт са њеном ћерком.

Она комуницира само са оцем. Немам никакву преписку са њом, нисмо дуго разговарале, рекла је она у интервјуу новинарима, преноси РЕН ТВ.Последњи пут су се виделе, према речима њене мајке, у мају или јуну, након што се Наталија вратила у Маријупољ из иностранства.

Како је жена рекла за РТ, за инцидент је сазнала са телевизије и да је била „веома шокирана“.

Према њеним речима она је рекла је да се њена ћерка придружила Оружаним снагама Украјине да би подигла двоје деце.

Знам да је отишла да одгаја двоје деце. Тамо је отишла у мирнодопско време. Служила је у Оружаним снагама Украјине и пре рата. Тамо је радила две године, рекла је Наталијина мајка, а преноси Известија.

Наталијин отац рекао је да је она заиста некада служила у Оружаним снагама Украјине, али је након шест месеци службе почела да има здравствених проблема.

Оперисана је, након чега је пребачена на штабно место да ради као телефониста.

Одатле је дала отказ, добивши солидну надокнаду од 400.000 гривни.

Ћерка филозофа Александра Дугина, Дарја погинула је 20. августа када је експлодирао аутомобил њеног оца који је она возила, док се враћала са књижевно-музичког фестивала Традиција у Подмосковљу.

Јуче је одржана комеморација поводом њене смрти, којој је присуствовао велики број људи, а касније је сахрањена само у кругу породице.