Прочитај ми чланак

ФАШИЗАМ Твитер блокирао Трампов налог, Фејсбук брише СВЕ који подрже демонстрације

0

Колико се сваки Велики брат, дубока држава и власт која им служи плаше слободне речи, говори и податак да је Твитер блокирао налог председника САД Доналда Трампа путем кога комуницира са светом, а прати га чак 88,7 милиона пратилаца. Убрзо након Твитера, јавио се и Фејсбук са упозорењем корисницима да ће да уклони СВЕ који подрже демонстранте у Вашингтону путем лајковања, дељења и позитивних коментара.

Осим што су га блокирали на 12 сати због „неодговарајући Твитова у вези насиља у Вашингтону“, иако ништа посебно није објављивао и позивао је народ да се смири, не дивља и да се врати кућама, Твитер је најавио и трајну суспензију његовог налога односно трајно брисање.

Зар је власт „победника демократа“ толико крхка да се плаши од неколико реченица „губитника“ Доналда Трампа?

Додуше, Бајдена прати мање од 23 милиона корисника ове мреже, a потпредседницу којој се сви толико диве само 13,8 милиона пошто су толико популарни у САД. А још су и чланови њихове странке, све Сорош испоставе широм света, сви медији, сви политичари постављени од глобалиста свуда по свету…, по директиви морали да их запрате и „лајкују“, деле и објављују њихгове објаве.